Син дізнався у день народження батька, що його дідом виявився сусід

Хлопець розповів історію, яка трапилася з ним і його батьком. Хлопчина подарував чоловікові на день народження ДНК-тест, результат якого випадково розкрив сімейну таємницю, пише газета «ЯСНО»

«Моєму батькові в дитинстві часто говорили, що він не є біологічним сином мого дідуся. З чуток, у бабусі була інтрижка з чоловіком на ім’я Тіллер якраз в той період, коли вона завагітніла », – наголосив Марк. Однак він зазначив, що самі бабуся з дідусем все це заперечували. Оповідач підкреслив, що з віком його батько став схожий на діда, через що сумнівів щодо їхніх родинних зв’язків не виникало.

  • Золотце, передплати газету ЯСНО на своїй пошті. Індекс: 76076

Тоді хлопчина вирішив поставити крапку в цій історії і купив набір для проведення ДНК-тесту. Його результати він вирішив піднести батькові в якості подарунка на 61-й день народження. «Ми нервували, поки чекали. Через кілька тижнів прийшли результати. Там не було нікого схожого на діда. Зате ймовірним біологічним батьком був названий чоловік на ім’я Тіллер», – повідав він. За його словами, нічого гіршого для свого батька він в житті не робив, тому відчував себе жахливо. Повний текст читай у газеті «ЯСНО». ЗакарпатПост