Закарпатка зламала чоловікові ніс, ребра та розсікла тарілкою голову

«Одного разу Агнеса вдарила мене прямо перед моїми батьками. Я мало під стіл не провалився. І все через те, що я сказав, що у мами котлети виходять смачнішими, ніж у неї. Ми саме були в гостях у батьків. Дружина розлютилася і кричала, що коли так, хай готую сам, дорікала, як вона старається, скільки років згаяла зі мною… І спочатку вилила мені в обличчя воду зі свого стакану, а потім гримнула по голові тарілкою з їжею. Вся картопля пюре розтеклася по моєму обличчю, тарілка розбилася і розрізала мені маківку голови. Рана була такою глибокою, що довелося зашивати. У лікарні Агнеса гордо розповідала лікарю і медсестрі, що це вона мене так провчила», – розповідає газеті «ЯСНО» Микола.

Чоловік каже, що друзі радять йому розлучитись, дехто пропонує ще й помститись, заявити на жінку в поліцію, але Микола переконаний, що він не має права так зробити.

  • Золотце, передплати газету ЯСНО на своїй пошті. Індекс: 76076

«Я вже думав над тим, щоб спробувати пожити окремо, але в нас 10-річний син. Донька вже доросла. Має свою родину. Найгірше те, що Агнеса завжди мене била при дітях і тепер Анюта копіює її поведінку у своїй сім’ї.  Зять боїться зайвий раз навіть поворухнутись. У мене хоч почуття провини перед дружиною є, а він просто одразу став підкаблучником доньки. Мені соромно перед ним, що не зміг виховати з Анюти гідну жінку, вона вся в матір пішла, але це й не дивно, бо бачила, що вона витворяє зі мною. Дивуюся, звідки в Агнеси такий вольовий характер. Її батьки живуть щасливо, дружньо і ніколи не вирішують силою жодне питання», – наголошує Микола.

Також він додає, що його дружина жодного дня не працювала, у родині заробляє він один, вони живуть у квартирі, яку купили їм його батьки, тож розлучитися з Агнесою – для нього значить вигнати її на вулицю, а так він зробити не може, адже почуття до неї збереглися досі. Тож Микола просить у читачів газети «ЯСНО» поради, як йому бути, адже знущання дружини чоловікові неймовірно набридли. Повний текст читай у газеті «ЯСНО». ЗакарпатПост