Жінка ледь не збожеволіла, коли пес людським голосом сказав їй: «Мамо!»

Анастасія Ковач вирішила поділитися з газетою «ЯСНО» історією, яка трапилася з нею і від якої вона досі не може відійти.

Справа в тому, що вона не може мати дітей, але все життя про них мріяла. Із чоловіком прожила разом 36 років. Кілька років тому пара завела йоркширського тер’єра, якого назвали Денні, пише газета «ЯСНО».

  • Середенько, передплати газету ЯСНО на своїй пошті. Індекс: 76076

Песик дуже милий, але часом показує свій норовливий характер, утім господиню дуже любить.

Жінка навчила його багато команд, але довго і безуспішно цілий рік вчила його вимовляти: «Мама».

«Коли я давала йому пригощання просила сказати: «Мама!», а він вимовляв лише: «Гав!» Але нещодавно я сиділа і читала газету, а Денні прибіг до мене, стрибнув на диван і людським голосом сказав мені: «Мамо!» Я мало не впала, мене спочатку кинуло в жар, а потім у холодний піт. Я закричала на всю квартиру так, що мене чули всі сусіди. «У мене трусилися руки. Так тривало хвилин 5», – запевнила вона газету «ЯСНО».

Утім фінал цієї історії виявився не якимось містичним, а навпаки – смішним. Виявляється, Анастасію розіграв чоловік. Він купив ляльку з дистанційним керуванням, що каже кілька слів, зняв із неї динамік і причепив до ошийника  собаки. Жінка цього не помітила і дуже розхвилювалася, що її песик почав розмовляти. Повний текст читай у газеті «ЯСНО». ЗакарпатПост