Що робити, якщо ви стали жертвою маніпулятора

Сьогодні на запитання читачів газети «ЯСНО» про сексуальні проблеми відповідає сексолог Михайло Бейлькін.

Мені 25 років. Я була одружена чотири роки, з яких перших два статеве життя мене влаштовувало. Потім ми з чоловіком почали сваритися через його постійне небажання статевої близькості.

  • Середенько, передплати газету ЯСНО на своїй пошті. Індекс: 76076

То він втомився, то у нього голова болить … Я спочатку намагалася зрозуміти причини, поговорити з ним. Він плакав, твердив, що любить мене, що був дурнем, не даючи мені того, що я просила… Та я пішла до іншого чоловіка, з яким живемо разом уже рік. Ми плануємо завести в майбутньому дітей, у нас спільний бізнес … Начебто все чудово. У ліжку я нарешті зрозуміла, що значить бути по-справжньому коханою, саме він навчив мене любити…  Але через півроку після початку нашого спільного життя у нас з’явилася така проблема, як ревнощі. Мій чоловік дуже ревнивий, він завжди говорив мені про це… Сама я ревнивою не була ніколи, але раптом помітила, що чоловік дозволяє собі листуватися і домовлятися зі своїми колишніми: з дружиною та іншою жінкою, з якою прожив два роки до того, як зустрів мене. На моє запитання, навіщо він це робить, відповів, що йому просто цікаво, як вони там живуть. Але вони йому, мовляв, зовсім не потрібні, а це листування нічого не означає… Але й це ще не все. У нас зовсім немає сексу. Він каже, що любить тільки мене, ні з ким не зраджує, але сам не знає, що з ним відбувається. Як вирішити проблему?

Влада

Ви потрапили з вогню та в полум’я. Боюся, Ваш партнер затіяв з Вами нечесну гру. Він приручив Вас до себе, розбудив Вашу сексуальність, спровокував Вашу ревність і на повному скаку … позбавив Вас близькості і радостей любові. Дуже хотілося б думати, що я помиляюся. Це легко перевірити, переконавши чоловіка звернутися до сексолога. Психологічне тестування і психотерапевтична бесіда можуть пояснити мотиви його дивної поведінки. Корекція сімейних відносин повернула б вам обом сексуальну гармонію. Але, боюся, мова йде про обдуману і хитромудру тактику Вашого підпорядкування, так що від консультації сексолога він, швидше за все, відмовиться навідріз. Повний текст читай у газеті «ЯСНО». ЗакарпатПост