Жінка зрозуміла, що не могла народити дітей, бо їла м’ясо

У 2010 році Руслані Денисенко з Києва поставили страшний діагноз – рак. Тоді дівчині було всього 14 років. Виснажливе лікування давало сумнівний результат. Хімія, операція на нозі і тривала реабілітація зійшли нанівець після рецидиву. На лікування було витрачено чималі кошти, які збирали добродійники по всій Україні. Дівчина була сиротою – батьки загинули у автокатастрофі – і її виховувала бабуся. Коли дитині стало трохи краще, бабця Олена вирішила поїхати з нею в Карпати, бо дівчинка мріяла перед смертю хоча б раз у житті побачити гори, пише газета «ЯСНО».

Ікону не раз рятували від знищення, і тепер  вона рятує людей

  • Серденько, передплати газету ЯСНО на своїй пошті. Індекс: 76076

Усю дорогу у поїзді 56-річна жінка плакала, адже лікарі не прогнозували нічого доброго. Там, у купе, вона познайомилася з мукачівкою Світланою, яка порадила повести дівчинку в монастир святого Миколая.

«Жінка сказала, що там є чудотворна ікона, яка рятує безнадійних, – розповідає газеті «ЯСНО» Руслана. – Ми не були побожними, у церкву не ходили, але мене хрестили у православній. Незнайомка ж говорила, що монастир греко-католицький. Бабуся боялася, що нас виженуть, та жінка запевняла, що там допомагають усім, головне – йти до храму щиро і молитись від усього серця»

На жаль, контакти зі Світланою у дівчини не збереглися, але вона щиро вдячна їй за добру пораду. Із монастиря, звісно, ніхто бабусю із онучкою не виганяв. Вони обидві зі сльозами на очах просили в Мукачівської Борогодиці здоров’я. Повний текст читай у газеті «ЯСНО». ЗакарпатПост