Про це ти прочитаєш тільки в газеті «ЯСНО» №25

Історія реальної Попелюшки

Обкладинка свіжого номера газети «ЯСНО»

 Була прибиральницею стала мільярдеркою

Історія цієї дівчини схожа на казку про Попелюшку, яка на балу зустріла свого принца. Правда, до своїх 34 років Бася Пясецька ніколи не була на балу, а спостерігати за жінками, одягненими у хутра і коштовності, могла тільки крізь прочинені двері парадної зали. Втім соромливій покоївці досить було всього лише раз вимовити потрібну фразу в потрібному місці, щоб пізніше змінити уніформу прислуги на діловий костюм, а згодом стати власницею величезного статку.

Офіціантка отримала несподіваний подарунок від клієнтів

Мрії збуваються, якщо цього дуже захотіти. Треба просто правильно мріяти.

І доказом цього стала історія офіціантки Адріани Едвардс з міста Галвестон зі США. Дівчина пішла підробляти, бо мала велику потребу у грошах. Вона хотіла піти вчитись до коледжу, та не було грошей, тому і вона влаштувалася у кафе, щоб заробити собі на навчання.

Дочку та сина вимолила перед іконою

Жінка зрозуміла, що не могла народити дітей, бо їла м’ясо

У 2010 році Руслані Денисенко з Києва поставили страшний діагноз – рак. Тоді дівчині було всього 14 років. Виснажливе лікування давало сумнівний результат. Хімія, операція на нозі і тривала реабілітація зійшли нанівець після рецидиву.

Моя царице! Я твій до гробу!

Залізла до мене під ковдру, в душу та обчистила до нитки

На карантині мені було сумно. Робота  для мене є сенсом життя. Але довелося на певний час від неї вимушено відключитись. Підсів на Інтернет та соціальні мережі, аби хоч якось відволіктися від буденності. Живу один, у квартирі немає з ким заговорити, навіть кота не маю.

Ревнивий чоловік змусив дружину набити тату з його іменем

Навіть одягнути те, що хотіла. не могла

У Великобританії через ревнощі чоловік змусив кохану набити на зап’ясті його ім’я. Про це повідомляє новинний портал WalesOnline.

Чоловік із двома пенісами не вважає себе виродком

Слово «дифалія» походить від слів «ді» – два і «фалос». Це вроджена аномалія, що формується внаслідок відхилень у внутрішньоутробному розвитку плоду.

Кажете, русалок не буває?

Довгоочікуване дитя приносить щастя в сім’ю. Однак не завжди мрії збуваються. Так сталося і з подружньою парою з Індії.

Хлопчика, який народився з рогом, вважають благословенням

На Філіппінах медики зафіксували рідкісну патологію у новонародженого. Як повідомляє Daily Mail, двадцятирічна жінка народила дитину з величезною грижею на голові, що нагадує ріг, а медики стверджують, що майбутня породілля кілька разів була на УЗД і дослідження не виявляло жодних аномалій у розвитку плоду.

Дитинча народилося з двома ротами

У США на світ з’явилася дівчинка з двома ротами. Другий утворився на підборідді, в ньому був присутній язик і зачатки зубів. Вкрай рідкісну аномалію лікарі описали в журналі BMJ Case Reports.

Дровами дитинчат вигодовує любляча матуся

Вона є головою сімейства, її слухають всі

Ці матусі неймовірно  люблячі і турботливі, у своїх дитинчатах не чають душі і живуть великими родинами. З ними залишаються навіть діти, які підросли… родинне гніздо вони покидають пізно. Старші гуляють і бавляться з меншими. Мами ж вчать їх усьому, що вміють самі. Своїм молоком годують вони дітей усього два місяці, а потім переводять малюків на іншу їжу… серед якої і дрова.

Годує пітона бездомними кошенятами

Чоловік забирає усіх безхатченків міста на обід улюбленцю

Карагандинські волонтери (Росія) забили на сполох через те, що один і той же чоловік регулярно приходить до притулків, до жителів міста і забирає у них бездомних кошенят. Вони почали помічати, що він періодично реагує на оголошення «віддам кошенят в добрі руки» і приходить до авторів оголошень за тваринами.

Жінка навчила собаку робити масаж серця

Жителька Нової Зеландії Таня Батлер хотіла навчити на карантині свою собаку Піксі нового трюку. Через кілька занять по 15 хвилин собака навчилася виконувати рухи, які роблять при серцево-легеневій реанімації.

Вусатий нянь

Колишній безхатько став батьком кошенятам

Сім років тому мешканка США взяла з притулку собаку, яку назвала Рейлан. З тих пір жінка жодного разу не пошкодувала про свій вибір – і все через те, що Рейлан виявився неймовірно розумним і турботливим: він вміє відкривати двері холодильника, вимикати світло в будинку і опікати інших вихованців.

50 відтінків жирного

Як люди загодовують один одного заради сексу

Поки одні люди прагнуть схуднути, інші спеціально товстіють, щоб подобатися своїм коханим. Чому набирає популярності моторошний фетиш «фідерізм», який змушує людей набирати сотні кілограмів і вбивати себе в ім’я любові та сексу.

Жінка прикинулася чоловіком, щоб затягнути дівчину в ліжко

У Великобританії жінка прикинулася чоловіком, щоб спокусити представницю своєї статі. Як повідомила в позові жертва обману, вона думала, що займається сексом з чоловіком.

Третій зайвий

Чому коханці не потрібно заздрити

Коханки  стають причиною сварок, розпаду сімей і змушують людей, які колись обожнювали один одного, йти життям різними шляхами. Їх ненавидять дружини, і вони зводять чоловіків з розуму. Чому життя «третьої зайвої» у стосунках  часто перетворюється на кошмар?

Жінка народила сина і покинула його в пологовому

Коли він став успішним, прийшла до нього просити гроші

Вадима в дитбудинку називали не інакше, як Кривеньким Каченям. Він народився семимісячним із вадою хребта. Через це кульгав. Тож постійно ставав об’єктом насмішок серед дітей. Спочатку багато плакав, сидів біля вікна і мріяв, коли інші бавились, намагався якомога менше потрапляти їм на очі. Весь час проводив на самоті з собою.

Позбавляв цноти вродливих дівчат

 Як дід графа Дракули перед  весіллям тягнув у ліжко наречених

А київські ворожки відчували страшну енергетику замкової гори

Хустський замок вважається одним з найбільш таємничих і найменш вивчених замків не лише Закарпаття, але й України. Він оповитий багатьма легендами і домислами і його реальна історія дещо відрізняється від тієї, яку розповідають туристам під час екскурсій. Більше ексклюзивних новин читай у газеті «ЯСНО». ЗакарпатПост