Поправилася на 100 кілограмів, щоб закохати в себе хлопця

Поки одні люди прагнуть схуднути, інші спеціально товстіють, щоб подобатися своїм коханим. Чому набирає популярності моторошний фетиш «фідерізм», який змушує людей набирати сотні кілограмів і вбивати себе в ім’я любові та сексу.

До товстунок Руслана тягне ще з підліткового віку. Пробував займатися любов’ю з худими дівчатами – не те. Коли закохувався в жінок середньої комплекції, починав їх відгодовувати. Його рекорд – 105 кг. На стільки дівчина поправилася за півтора року стосунків з ним. Коли розлучилися, вона важила 172 кг. За словами Руслана, зайва вага колишньої коханої ніяк не заважає, навіть навпаки: будучи товстункою, вона вдало вийшла заміж, народила двох дітей, зараз важить 187 кг, пише «Лайф».

  • Серденько, передплати газету ЯСНО на своїй пошті. Індекс: 76076

«Для щастя чоловікові потрібна жінка, а для повного щастя – повна жінка. Я в цьому переконаний, як і в тому, що всі чоловіки діляться всього лише тільки на дві категорії: на тих, хто обожнює товстушок, і тих, хто в цьому не зізнається», – каже Руслан.

При цьому чоловік відзначає, що ніколи не ставив під загрозу здоров’я своїх коханих. Він відгодовував їх настільки, наскільки дозволяв їх організм. Але серед фідерів є ті, кому подобається практично вбивати їжею тих, кого вони годують (фіди).

Тим, кого відгодовують, може бути як жінка, так і чоловік. Їм подобається підкорятися своїм партнерам, вони отримують задоволення від споживання їжі надміру. Як зазначає психотерапевт Ганна Таіпова, цей фетиш є сексуальним збоченням. Можливо, на фідерізм люди погоджуються через слабкість характеру, відсутність уваги з боку протилежної статі. Існують думки, що фіди усвідомлено вибирають цей фетиш, щоб повільно себе вбивати. У будь-якому випадку нормальними їх поведінку і звички складно назвати. Повний текст читай у газеті «ЯСНО». ЗакарпатПост