Дружина зачинила голого чоловіка-багатія у ванній і не випускала три роки

У Туреччині жінка замкнула свого багатого чоловіка в оголеному вигляді у ванній на три роки, стверджуючи, що у нього спостерігаються психічні відхилення. Про це стало відомо з повідомлень місцевій пресі, пише газета «ЯСНО».

  • Серденько, передплати газету ЯСНО на своїй пошті. Індекс: 76076

41-річний Орхан Бабутцу був знайдений голим і пораненим. Чоловік сидів на кахельної плитці, поруч на підлозі стояла його миска для їжі. Дружина бранця Кевсер Бабатцу сказала, що їй стало відомо, що він зійшов з розуму, оскільки приймав душ по три рази на день, а це абсолютно неможливо для нормальної людини. Вона заявила, що збиралася розлучитися з чоловіком після 15 років шлюбу. Сам же Орхан сказав, що, на його думку, метою жінки було зробити його настільки хворим, щоб він помер, і вона успадкувала б все його майно, повідомляє повідомляє The Sydney Morning Herald. За словами бранця, його дружина розважалася з іншими чоловіками в той час, як він був замкнений у ванній.

Бізнесмена звільнили після того як його мати, піднята на ноги сусідами, викликала поліцію. Жертві надається медична, в тому числі і психіатрична допомога, а на жінку чекає суд. Повний текст читай у газеті «ЯСНО». ЗакарпатПост