Познайомились в Інтернеті: А що ти думав, вишкребку страшнючий, що я тебе кохаю?

Мені здавалося, що я Бога за ногу піймав, знайшовши Ольгу. Таким щасливим не був ще ніколи. Вона жила в мене декілька днів, а потім просто зникла. Одного разу вранці я прокинувся у порожньому ліжку. Її поруч не було, пише газета «ЯСНО».

  • Серденько, передплати газету ЯСНО на своїй пошті. Індекс: 76076

Я божеволів від різних думок: що трапилось, чим я міг її образити, куди вона пішла, а головне – чому. Я писав їй, телефонував, але вона не відповідала. Три дні я нічого не їв і не пив, думав, де її шукати. Але ж мені не була відома її адреса. Навіть прізвище своє не сказала.

На четвертий день нарешті я зголоднів і вирішив піти в магазин щось купити. Але, на мій подив, на звичному місці не було ні грошей, ні гаманця, ні банківських карток.

«А щоб тебе, паскуднице трясця звела! – нарешті осінило мене, – Щоб ти сказилася! Та ти з мене бовдура зробила! Я, як сліпе кошеня, не бачив нічого. Мабуть дурний піп мене хрестив, раз я так дав себе довкола пальця обкрутити. Ти сиділа і шкірилася мені в очі і думала про своє! От задав би я тобі перцю з маком, якби побачив! Бісова дочка!»

Від усвідомлення, що мене використали, на душі було так, ніби собацюра мені в рота настяв.

Хотів спочатку в поліцію звернутися, щоб знайшли і заарештували шахрайку. Та що я про неї знав? Абсолютно нічого!

Я вирішив їй написати. У голові прокручував, які слова підібрати, але зважився просто спитати:

«Олю, за що ти так зі мною зробила?»

На мій величезденний подив, дівуля відповіла:

«А що ти думав, вишкребку страшнючий, що я тебе кохаю? Та подивися на себе в дзеркало! Люди на вулиці коли тебе бачать, напевно, хрестяться. Не обличчя, а шкарпетка, яку три місяці не прали. А живіт, як у вагітної 7 років кобили! Або навіть мамонта! Іди під три чорти! А гроші я не брала. То твоя розплата за те, що я спала з тобою. А як ти думав, що я дарма тобі ніжні слова на вухо шепотіла та ноги розсувала!». Повний текст читай у газеті «ЯСНО». ЗакарпатПост