Захистилась за чоловіка. Закарпатка з ножем кинулась на львів’янина

За скоєне зловмисниці загрожує покарання – позбавлення волі на строк до семи років.

  • ерденько, передплати газету ЯСНО на своїй пошті. Індекс: 76076

У Галицький відділ поліції 22 червня надійшло повідомлення про те, що на вулиці Шептицьких у Львові був поранений перехожий, повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області

За вказаною адресою негайно виїхали слідчо-оперативна група, співробітники інших служб територіального підрозділу поліції та патрульні поліцейські. На місці події правоохоронці встановили, що близько 21.00 між 44 – річним львів’янином та мешканцем Закарпаття виник конфлікт, у який втрутилась жінка, також жителька сусідньої області, віком 31 рік. Вона поранила львів’янина ножем, спричинивши йому тілесні ушкодження в області грудної клітини. Потерпілого госпіталізовано в одну із львівських лікарень.

З місця події поліцейські вилучили ніж, який скерували на експертне дослідження.

Слідчі Галицького відділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч.4 ст.296 (хуліганство) КК України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Зловмисницю правоохоронці затримали в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України, невдовзі суд обере їй запобіжний захід. Також вирішується питання щодо повідомлення їй про підозру в скоєнні злочину.

Досудове розслідування триває. Більше ексклюзивних новин читай у газеті «ЯСНО». ЗакарпатПост