Бридкі і страшненькі. Ужгородка в шоці, що в неї вилупилося на балконі

Вилуплені величезні очі, довжелезний дзьоб, шкіра, через яку прогуляються кістки та м’яти, страшнючий жовтий пух. Спантеличена ужгородка розповідає газеті «ЯСНО», як у неї на балконі оселилася пара голубів і шокована, як такі прекрасні птахи можуть народжуватися такими страшнючими.

«Потворні, бридкі, їх навіть неприємно в руки взяти, пищать, шкіра виглядає дуже неприємно. І це після 18 днів висиджування яєць на моєму балконі. А ще раніше, 3 тижні тому, пара голубів почала зносити на балкон, що на 9 поверсі на вулиці Легоцького в Ужгороді, гілочки. Я тиждень активно проганяла їх, викидала гілки, не хотіла, щоб вони засирали балкон, смітили, щодня потрібно було за ними прибирати, але голуби виявилися дуже настриливими і я здалася, вирішила, що це на щастя, що у хаті народяться пташенята», – каже жінка.

  • Серденько, передплати газету ЯСНО на своїй пошті. Індекс: 76076

Зараз маємо результат.

«У мене є двоє дітей і зараз ще й квартиранти. Тепер я себе почуваю, як багатодітна мама. Голубів підгодовую, прибираю за ними. Далі мені потрібно буде ще навчитися літати», – усміхається вона.

Про цю історію раніше вже писала газета «ЯСНО». Ми будемо й далі пильно стежити за життям цих голубів, а жінка пообіцяла уважно спостерігати за їхньою поведінкою і побутом. Більше ексклюзивних новин читай у газеті «ЯСНО». ЗакарпатПост