Про це ти прочитаєш тільки в газеті «ЯСНО» №26

Жінка присіла і народила під яблунею, а потім вбила чоловіка

Обкладинка свіжого номера газети «ЯСНО»

Це реальний випадок із життя українки. Колись газета «ЯСНО» вже писала про цю жінку, та після того події розгорнулися дуже несподівано. Крім того, що вона є багатодітною матір’ю, закарпатка ще й позбавила життя власного чоловіка. За злочин її засудили до двох років покарання, однак за ґрати вона не потрапила, бо вирок замінили умовним покаранням строком на один рік. Цей термін уже минув, і 50-річна жінка, на вихованні в якої на даний момент перебувають троє неповнолітніх дітей, залишилась на волі. Отже, газета «ЯСНО» розповість читачам про все детально.

Щовечора о шостій годині зникав із дому. Батько п’ятирічного хлопця був у шоці, коли дізнався, куди ходить його син

Ця історія трапилася у закарпатському селі. П’ятирічний Богдан був єдиним сином у батьків. Дитинча було дуже чуйним і добрим, завжди слухняним і охайним. Та відколи хлопчик пішов у садочок, почав змінюватись.

Як багаті пенсіонерки купують молодих хлопчиків для сексу

600 тисяч жінок у світі подорожують тільки заради цього

Секс-туризм стає дедалі популярнішим серед жінок: за статистикою, близько 600 тисяч жінок щорічно подорожують по світу тільки заради сексу. Розбираємося, чим жіночий секс-туризм відрізняється від чоловічого і чому йому досі не винесли однозначний вердикт.

Син відрізав матері голову, бо навіть після смерті вона продовжувала розмовляти

38-річний чоловік по-звірячому розправився зі своєю старенькою матір’ю.

Нелюда затримала поліція, а версій вбивства декілька.

Олень провалився  через дах у будинок до людей

Під час втечі від голодного леопарда поранений олень опинився в житловому будинку індусів, потрапивши в житло через покрівлю, яка провалилася всередину. Приголомшена тварина розбудила сплячу сім’ю, про що повідомляє UPI.

Мати вбила сина, замурувала під підлогою. Старший син 4 місяці ходив по ньому

Про цей страшний злочин зараз говорить увесь світ

19 червня слідчі знайшли замуроване в бетоні тіло 12-річного хлопчика. Його ще в березні оголосили в розшук, оскільки батьки подали заяву про його зникнення. За їхніми словами, хлопчик пішов до школи, та не повернувся.  Правоохоронці переконані, що дитину вбила матір, яка весь цей час публічно заявляла про те, як убита горем і чекає повернення сина.

15 років був глухим. Зцілитися допомогли гори

Будучи на гірськолижному курорті, чоловік раптово повернув слух, який втратив 15 років тому.

«Епідемії», які вчені так і не змогли пояснити

За всю історію існування людство неодноразово стикалося з епідеміями. Але деякі були настільки дивовижними, що вчені досі не можуть пояснити їх. Тож що про них відомо?

Провела ніч у масці для сну і мало не осліпла

Лідія-Скарлетт Палмер придбала товар на сайті за чотири фунти стерлінгів (130 гривень) і лягла в ній спати. Однак о четвертій ранку прокинулася від хворобливого печіння в очах: вони стали червоними і опухли через те, що фарба вимилась із тканини вироби і потрапила в чутливу частину очного яблук.

Мати зі співмешканцем тримали 11-річну дівчинку на ланцюгу.

Так порадила сусідка

Трьох людей  підозрюють у катуванні 11-річної дівчинки. Дитину нібито побили, а потім тримали на ланцюгу. Про це повідомили в пресслужбі Національної поліції регіону.

Козеня народилося з двома головами

Козеня-мутант з’явилося на світ на американській фермі. У новонародженого виявилося два черепи, повністю сформовані і зрощені в області потилиці. Також у козеняти два носи і чотири ока, а ось тіло одне.

Закарпатка заявила про зґвалтування, а потім попросила відпустити кривдника

У лютому цього року студентку третього курсу одного з коледжів Ужгорода зґвалтували на квартирі.

Дівчині 17 років, а її ґвалтівнику – 25. Він зі Львівської області. На Закарпатті перебував у справах. Кажуть, що на той час був нацгвардійцем, але після індиценту його швиденько звільнили.

Жінка зцілилася від раку завдяки собаці

Емма Сміт благополучно вилікувалася від раку завдяки ранній діагностиці, яку допомогла провести її собака.

Мати задушила новонароджену дитину та сховала її за диван

Страшне вбивство здорової доношеної дитини закінчилося умовним покаранням для матері. Жінка задушила малюка поліетиленовим пакетом і хотіла викинути на смітник. але не встигла, бо їй стало погано.

Чому монашки оселилися на Чортових скелях

В Україні є місце, де мисливці пасли мамонтів, а в каменюки запустив пазурі сам чорт

У неймовірно казковій місцевості розташована унікальна пам’ятка природи з давньою та інтригуючою назвою – Чортові скелі. Із цією місциною пов’язано багато легенд, але не менш цікава її справжня історія.

Жінка, яка не відчуває болю, допомогла медицині

71-річна Джо Кемерон проходила реабілітацію після операції і здивувала лікарів тим, що практично не відчувала болю. Хірург направив її на генетичне обстеження.

Хлопець бачить без очей

А інший з’їв літак і в 9 років пообідав телевізором

Багато людей наділені унікальними здібностями – такими, що просто не вкладаються у голову. Хтось може носити на руках автомобілі, тягати поїзди зубами, хтось, як рентген, бачить інших наскрізь, хтось взагалі не відчуває болю, а хтось може їсти цвяхи. Такі, здавалося б, дива  – прямий доказ того, що людське тіло має набагато більші можливості, ніж ми гадаємо. Тож хто ці супергерої і що вони вміють? Їхні таланти – результат еволюції або поодинокі випадки природної аномалії? Сьогодні газета «ЯСНО» зібрала кілька цікавих історій про унікальних людей.

«Я іду вас різати!» – сказав молодик семирічній дівчинці  і встромив їй у шию ніж

Зробив жінці на день народження подарунок: убив і її, і чоловіка та мало не прикінчив дітей

25-річний молодик прийшов відзначати день народження до знайомої. У квартирі він пиячив разом із 39-річним господарем та 37-річною жінкою, у якої й було свято.

Що відчуває людина, коли перебуває в комі

Лікарі досі намагаються вивчити стан людей в комі, щоб зрозуміти, що допоможе повернути їх до життя.

Закарпатець пішов до туалету і зарізав сусіда. Причина не вкладається в голову

Моторошне вбивство через непорозуміння сталося на Іршавщині. 29-річний чоловік зарізав на своєму городі 42-річного сусіда, бо той засвітив йому в очі ліхтариком.

Ведмедю сподобалося солодке життя

Ведмідь наїв собі зайву вагу і тепер замість того, щоб худнути, лінується.

Гімалайський ведмідь забув про солодощі з десертами і сидить на дієті, після того як потрапив до притулку для диких тварин. Насолоджуючись тихим і спокійним життям, звір став справжнім ледарем та почав набирати вагу.

У Еріс найдовший у світі ніс – 31 сантиметр

Жінка переконана, що у її собаки найдовший ніс в світі. Незвичайна морда вихованця зробила його інтернет-зіркою

Чоловік викрав та зґвалтував 12-річного хлопчика. Аби не втік, зв’язав мотузками

До поліції з повідомленням про злочин звернулася мати дитини. Жінка зазначила, що її сина викрав та збезчестив невідомий чоловік.

Гусениці змусили жінку піти з дому

Тисячі гусениць заполонили будинок жінки і вигнали її на вулицю.

Овечка почала гавкати і може вкусити

Овечка виглядає як інші вівці, але вважає себе собакою. І це вона зрозуміла від першого дня, коли потрапила у компанію гавкливих. Тепер вона охороняє територію, гавкає і може навіть вкусити. Більше ексклюзивних новин читай у газеті «ЯСНО». ЗакарпатПост