Жінка присіла і народила під яблунею, а потім вбила чоловіка

Це реальний випадок із життя українки. Колись газета «ЯСНО» вже писала про цю жінку, та після того події розгорнулися дуже несподівано.

Крім того, що вона є багатодітною матір’ю, закарпатка ще й позбавила життя власного чоловіка. За злочин її засудили до двох років покарання, однак за ґрати вона не потрапила, бо вирок замінили умовним покаранням строком на один рік. Цей термін уже минув, і 50-річна жінка, на вихованні в якої на даний момент перебувають троє неповнолітніх дітей, залишилась на волі. Отже, газета «ЯСНО» розповість читачам про все детально.

  • Серденько, передплати газету ЯСНО на своїй пошті. Індекс: 76076

Тетяна  – не ромка, а звичайна закарпатка, яка живе в гірському селі на лоні просто казкової природи. Вона народила  14 дітей. Із них 10 – не так, як інші, у пологовому, а вдома, сама… без лікарів, бабусь-повитух та взагалі без будь-якої сторонньої допомоги. Найменшому сину зараз 8, він уже школяр. Разом з іншими двома братиками не проживає з матір’ю, а навчається в інтернаті.  Лише канікули проводить у рідному селі. Інші сини та доньки закарпатки вже дорослі, проживають окремо, дехто має власні родини. Через те, що жінка приводила на світ малюків самостійно, мала чимало проблем із оформленням на них документів і дуже сердита на українську бюрократію, переконана, що реєстрацію потрібно спростити і домашні пологи зробити легальними, як і в інших країнах. Утім коли жінка почала народжувати, тоді ще такої модної течії домашніх пологів не було, тож її вибір не був даниною моді, а скоріше необхідністю, як вона вважає, бо платити за надання їй медичної допомоги вона просто не мала з чого. Але були й інші причини, про які згодом розповіла ця худорлява сміливиця. Повний текст читай у газеті «ЯСНО». ЗакарпатПост