Site icon zakarpatpost.net

Чоловік викрав та зґвалтував 12-річного хлопчика. Аби не втік, зв’язав мотузками

До поліції з повідомленням про злочин звернулася мати дитини. Жінка зазначила. що її сина викрав та збезчестив невідомий чоловік.

Поліціянти знайшли збоченця швидко. Ним виявився 34-річний місцевий мешканець. Його вже неодноразово судили за крадіжки, які він скоював у п’яному вигляді та з застосуванням сили до своїх жертв.

Тож, як стало відомо під час досудового слідства, хлопчика він побачив на вулиці. Підліток чоловікові сподобався, і йому захотілося з ним сексу, але сказати прямо про це дитині він не міг, тому вирішив діяти по-іншому. Він затягнув 12-річного хлопчину у підвал власного будинку, погрожуючи ножем, змусив роздягнутися і двічі проти його волі зґвалтував його.

На суді чоловік переконував, що хотів усе зробити по-доброму. Тому, аби в дитини розігрався апетит до його збоч енських фантазій, почав показувати своєму гостю порнографічні фільми.

Але на хлопчину це не подіяло, тож він силою змусив його до сексу.

Подія трапилась на Донеччині у місті Краматорську. Суд засудив збоченця до 15 років позбавлення волі. Але вироком ґвалтівник залишився незадоволеним, тож подав на апеляцію. Але добитись пом’якшення вироку йому все одно не вдалося. Повний текст читай у газеті «ЯСНО». ЗакарпатПост

Exit mobile version