Мати вбила сина, замурувала під підлогою. Старший син 4 місяці ходив по ньому

Про цей страшний злочин зараз говорить увесь світ

19 червня слідчі знайшли замуроване в бетоні тіло 12-річного хлопчика. Його ще в березні оголосили в розшук, оскільки батьки подали заяву про його зникнення. За їхніми словами, хлопчик пішов до школи, та не повернувся.  Правоохоронці переконані, що дитину вбила матір, яка весь цей час публічно заявляла про те, як убита горем і чекає повернення сина, пише газета «ЯСНО».

  • Серденько, передплати газету ЯСНО на своїй пошті. Індекс: 76076

За даними слідства, 56-річна жінка вдарила хлопчика гантелями,  після чого залила тіло бетоном і сховала під підлогою будинку. При цьому жінка, намагаючись заплутати слідчих, 6 березня разом з чоловіком звернулася в правоохоронні органи.

«У ході слідчих дій і оперативно-розшукових заходів залите бетоном тіло дитини виявлено під підлогою будинку, який належить його старшому братові», – заявили у поліції.

За даними слідчих, сімейна пара звернулася до правоохоронців, заявивши, що їхній син зник у невідомому напрямку. За їхні словами, двома днями раніше він пішов з дому і не повернувся додому.

«Сім’я потерпілого намагалася заплутати слідство, доводячи інформацію про те, що хлопчика неодноразово бачили біля будинку. Також вони з точністю розпізнавали його на камерах відеоспостереження в різних частинах міста, намагаючись створити видимість того, що він ще живий», – наголошується в заяві.

У слідства є своя версія того, що відбувалося: «Хлопчик пішов з дому 4 березня і повернувся під ранок наступного дня додому. В ході сварки 56-річна мати вдарила свого сина гантелею. Від отриманого ушкодження неповнолітній помер на місці ».

В даний час мати вбитої дитини затримана, вирішується питання про обрання їй запобіжного заходу у вигляді арешту. Повний текст читай у газеті «ЯСНО». ЗакарпатПост