Син відрізав матері голову, бо навіть після смерті вона продовжувала розмовляти

За вбивство Денису загрожує довічне позбавлення волі, але він може уникнути покарання. Сусіди розповіли, що ще кілька років тому батьки за гроші зробили синові довідку про неосудність, щоб він не потрапив за ґрати через крадіжку, пише газета «ЯСНО».

Страшне вбивство сталося нещодавно на Київщині. 38-річний чоловік по-звірячому розправився зі своєю старенькою матір’ю.

  • Серденько, передплати газету ЯСНО на своїй пошті. Індекс: 76076

Нелюда затримала поліція, а версій вбивства декілька.

Сам Денис сказав правоохоронцям, що його 78-річна мати була відьмою і весь час за ним спостерігала, а це його дратувало. Через це він вирішив її вбити. Спочатку вирізав нещасній легені, далі – частину руки. Однак, за словами вбивці, жінка все не помирала. Тоді він відрізав їй голову, аби старенька навіки замовчала.

Сліди злочину Денис намагався приховати. Утім згодом вирішив у всьому зізнатися поліції  і сам зателефонував до відділку та розповів про те, що накоїв.

А все почалося зі звичайної сварки між рідними людьми, після якої чоловік накинувся на стареньку з ножем.

Після вбивства Денис закривавлений ходив селом, навіть встиг навідатися у місцевий магазин.

Сусіди кажуть, що чоловік захоплювався сатанинською літературою і вживав наркотики. У нього є брат, який живе у Швейцарії. Люди переконують, що чули, як син вимагав віддати йому банківську картку. Незважаючи на крики, вони не викликали поліцію, оскільки мати завжди захищала Дениса. Старенька вважала, що той колись неодмінно виправиться. Більше ексклюзивних новин читай у газеті «ЯСНО». ЗакарпатПост