Троє дітей в Ужгороді нахабно повалили чоловіка на землю, щоб пограбувати. Зупинив грабіжників випадковий перехожий

Троє дітей напали на перехожого і зірвали з нього наплічник. На щастя, поруч опинився ужгородець Роланд Цебер. Завдяки його хоробрості злочин було зупинено.

Про інцидент, що трапився вчора на вулиці Гагаріна в Ужгороді повідомила патрульна поліція Закарпатської області.

“Ця ситуація — із тих історій, що закінчуються вдало для потерпілих. Саме небайдужість сторонньої людини не дала можливості малолітнім крадіям скоїти правопорушення, – йдеться у повідомленні. –

  • Серденько, передплати газету ЯСНО на своїй пошті. Індекс: 76076

Подія трапилася надвечір 27 червня, на вулиці Гагаріна в Ужгороді. Троє неповнолітніх намагалися пограбувати чоловіка, зірвавши з нього заплічник, причім — застосували проти людини фізичну силу.

Випадковий свідок, який їхав повз саме у цей момент, одразу зупинився, переконався, що потерпілий у свідомості, та почав переслідувати правопорушників. Одного з трьох малолітніх злодіїв чоловік затримав та одразу зателефонував на спецлінію 102. Патрульні екіпажу, що прибув на виклик, подякували чоловіку за те, що зреагував на ситуацію.

Шановні краяни! Пам’ятайте: чужої біди не буває. Якщо ви стали свідком правопорушення — одразу телефонуйте на спецлінію 102!”, – радять поліцейські. Більше ексклюзивних новин читай у газеті «ЯСНО». ЗакарпатПост