Чоловік, що з’їв літак, пообідав телевізором

Майкл Лотіто володіє дивною здатністю поїдати абсолютно все і не відчуває при цьому ніяких негативних реакцій. Він може похвалитися тим, що з’їв літак. Правда, процес поїдання зайняв два роки. Поїдав він приблизно по кілограму літака в день, зате тепер він відомий усім, пише газета «ЯСНО».

  • Серденько, передплати газету ЯСНО на своїй пошті. Індекс: 76076

Виступати Майкл почав з 1966 року, демонструючи свої здібності широкій публіці. При цьому він не відчуває жодних проблем після подібної трапези. Для підготовки до виступу чоловік щодня споживає приблизно кілограм всяких неїстівних речей, змішуючи це з рослинним маслом і запиваючи великою кількістю води.

Майкл Лотіто – француз, який народився в 1950 році, відкрив свої дивовижні фізіологічні здібності в 9 років, до смерті налякавши батьків, бо з’їв телевізор. Із 16 почав розважати за гроші людей, поїдаючи різні металеві речі. Цікаво, що в організмі Лотіто ніколи не виявлялося ніяких очевидних побічних ефектів, навіть коли з’їдене містило отруйні або токсичні речовини. Зазвичай об’єкт розбирають на деталі, ріжуть на шматки – і Лотіто ковтає їх, запиваючи водою. До книги світових рекордів Гіннесса всеїдний Майкл, який отримав прізвисько Месьє З’їж Це Все, потрапив за те, що з’їв літак «Сессна-150». А не помер він від такої їжі через те, що стінки його шлунка в два рази товстіші, ніж у інших людей. Повний текст читай у газеті «ЯСНО». ЗакарпатПост