Мати зі співмешканцем тримали 11-річну дівчинку на ланцюгу для корови. Так порадила сусідка

Трьох мешканців дорослих – батьків та сусідку у катуванні 11-річної дівчинки. Дитину побили, а потім тримали на ланцюгу. Про це повідомили в пресслужбі Національної поліції регіону.

Там зазначили, що підозру повідомили 42-річній матері дівчинки, її 40-річному співмешканцю та 41-річній подрузі, пише газета «ЯСНО».

  • Серденько, передплати газету ЯСНО на своїй пошті. Індекс: 76076

За версією слідства, підозрюваний чоловік прилаштував до дивану ланцюг, за допомогою якого прив’язав дитину. У поліції зазначили, що матері та її співмешканцю такі «методи виховання» порадила їхня подруга. У такий спосіб підозрювані нібито намагалися попередити спробу 11-річної дівчинки втекти з дому.

Також у пресслужбі додали, що перед цим матір побила доньку за те, що вона без дозволу пішла додому з гостей, де дорослі вживали алкогольні напої. Підозрювана визнала провину та підтвердила, що попросила свого співмешканця зробити ланцюг для доньки.

«Вона казала, що втече з дому. Тому я сказала Сергію, аби він просвердлив у дивані отвір, взяв проволоку й ланцюги та закріпив їх замком», – розповіла мати дитини.

Подія трапилася  у Білгород-Дністровського району Одеської області. Повний текст читай у газеті «ЯСНО». ЗакарпатПост