Озвірілий хрещений нещадно трощив меблі шестирічною дитиною. Маля стікало кров’ю на очах дев’ятирічного братика

Посеред ночі до будинку примчала «швидка». Медики буквально летіли рятувати маленьке дитинча, пише газета «ЯСНО».

Їм повідомили, що шестирічний хлопчик без свідомості зі страшними переломами стікає кров’ю після того, як випав із вікна квартири третього поверху.

Однак малюк чомусь був не десь на газоні перед будинком, а у квартирі. Це викликало дивні підозри у лікарів. Дитину одразу забрали до лікарні і помістили у реанімаційне відділення. Стан хлопчика був важким. Та ще вдома, коли медики побачили посеред кімнати розтрощені меблі і кров, одразу зрозуміли, що тут щось не так. Про страшні здогадки негайно повідомили у поліцію.

Сусід Євген каже, що дитину били сильно. Його кат, наче м’ясник, був увесь у крові, при цьому казав, що зовсім не пам’ятає, що відбувалося.

Але в гостей, які були у квартирі того вечора, пам’ять не відібрало.

Поки мама малюка сиділа з друзями, у іншій кімнаті з малим був його 38-річний хрещений батько. Він дивився порно, а хлопчик йому заважав. Тому якоїсь миті він підняв його і з розмаху жбурнув, наче ганчірку, об підлогу, після цього схопив дитинча за ногу і взявся трощити хлопчиком меблі.

Усе це відбувалося на очах 9-річного брата нещасної дитини.

«Родичі, аби приховати сліди злочину, навмисне ввели в оману лікарів, – каже речниця поліції Наталія Федоровська, – Саме через це вони повідомили, що хлопчик випав із вікна. Та правоохоронці встановили, що травми хлопчику наніс його хрещений батько. Свідок підтвердив, що бачив, як цей чоловік заходив до кімнати хлопчика, а згодом його побитого та непритомного виніс на руках». Повний текст читай у газеті «ЯСНО». ЗакарпатПост