Чоловік украв коня і в одних трусах верхи заїхав у супермаркет

Голий вершник – зовсім не ковбой, а звичайний українець. Жартувати не збирався зовсім. До супермаркету завітав, щоб купити собі дві пляшки пива. Принаймні саме так пояснив свою появу охоронцям, пише газета «ЯСНО».

Чоловік був у компанії друзів, яких і попросив пройти за випивкою.

Сам іти отоварюватись відмовився, мовляв, неетично, бо він із одягу має на собі одні лише труси. При цьому тицькав якомусь чоловікові гроші і гнав його за покупками.

Інцидент відбувся у Києві на проспекті Гонгадзе.

Очевидці порадили вершнику прив’язати коня до стовпа і піти купити пиво самому, та він вперто не хотів цього робити. Відео зняли випадкові свідки.

Пізніше очевидці розповіли, що чоловік був п’яний, а коня, виявляється, він украв.

Доглядач на ім’я Слава запевнив, що він гуляв з конем, коли до нього підійшов чоловік напідпитку і наказав віддавати скакуна, інакше він вдарить його по обличчю і переламає ноги. Доглядачеві довелося погодитися з доводами незнайомця і віддати тварину. Після чого чоловік стрибнув у сідло і подався за пивом. Після повернення із супермаркету любитель пива повернув господарю коня, якого звуть Неждан, однак зараз оголеним вершником зацікавилась поліція. Повний текст читай у газеті «ЯСНО». ЗакарпатПост