Чоловік за три роки схуд на 138 кг і знайшов свою любов

Вражаючі фотографії «до і після» показав  47-річний чоловік. В молодості він важив 235 кілограмів і здавався неосяжним, пише газета «ЯСНО».

«Я почав набирати вагу, коли вступив до університету. Величезні розміри привели до того, що моє життя ставало все більш ізольованим, я почав придумувати безліч виправдань, щоб не виходити на вулицю. Я уникав вечірок та весіль, тому що мені було дуже ніяково. Я знав, що не влізу в крісло літака, тому ніколи не подорожував, хоча дуже хотів. Крім роботи держслужбовцем я нічого не робив, окрім як ховався і їв. Це був дуже самотній час», – з тугою згадує Філ Кейс.

Виправити важку в усіх сенсах ситуацію допомогло інше горе. Одного разу у матері чоловіка діагностували тяжке захворювання. Трагедія дала Кейсу поштовх зайнятися собою. Він хотів, щоб мати ним пишалася, і записався в суспільство людей, що худнуть, де його привчили до правильного харчування.

Через три роки британець досяг ваги 97 кілограмів і відчуває себе цілком здоровим. Він знову почав кататися на велосипеді і повернувся до йоги, а головне – зумів знайти свою любов, про що раніше і не мріяв. Повний текст читай у газеті «ЯСНО». ЗакарпатПост