Чоловік убив жінку, відрізав їй ноги і посмажив на мангалі

Родина гуляла з маленькими дітьми і на березі річки наштовхнулася на труп у мішку. Коли експерти оглядали тіло, ледь не знепритомніли. Такого вони ще не бачили! – пише газета «ЯСНО».

Нещасній жінці хтось перерізав горло та відрізав ноги.

Поліцейські швидко вийшли на слід потенційного вбивці, та коли завітали до нього у гості, були шоковані. 41-річний чоловік саме готував собі вечерю: смажив на мангалі на подвір’ї шматок відрубаних ніг своєї 50-річної подруги.

Під час карантину пара самоізолювався в приватному будинку у Кривому Розі  і посварилася під час пиятики. Олександр убив колишню кохану, відрубав їй ноги і засунув їх у холодильник. Тіло він сховав у мішок і кинув у річку, яка знаходиться за 500 м від будинку. На наступний день мішок зі страшною знахідкою виявив чоловік, що шукав собі місце порибалити, разом із двома дітьми, які каталися на велосипедах.

«Задню частину тіла з мішка було видно, тому я відразу викликав поліцію», – каже Микола.

Чоловікові моторошно пригадувати те, що довелося побачити в очеретах.

Довго шукати вбивцю не довелося. Підозра зразу впала на співмешканця нещасної жінки. Коли поліціянти прийшли до нього, він спокійно смажив на багатті м’ясо.

Цікаво, що вбита жінка – не єдина жертва людожера. Шість років тому за загадкових обставин зникла його перша дружина. Її знайшли у тій же річці, на тому ж місці. Люди кажуть, що Олександру, якого звуть Молдаванином, давно місце у в’язниці, і підозрюють, що свою першу жінку він втопив.  Хоча загалом називають його тихим і спокійним. Навіщо Олександр вирішив поласувати другою дружиною? Повний текст читай у газеті «ЯСНО». ЗакарпатПост