14-річна дівчинка народила дитину. Хто батько: 10-річний коханий чи 16-річний ґвалтівник?

Дар’я Суднішнікова, що завагітніла у 13 років, шокувала світ під час одного з шоу тим, що батьком її дитини є 10-річний хлопець Ваня. 20 червня дівчина, якій наразі вже виповнилося 14, народила доньку, пише газета «ЯСНО».

Пізніше Даша зізналася, що її зґвалтував у під’їзді багатоповерхівки 16-річний хлопець із її рідного міста. Вона називала його високим та товстим і стверджувала, що боїться з ним зустрітися коли-небудь.

«Мені дуже страшно його зустріти. Це було в листопаді і справді на сходах (в багатоквартирному будинку). Уже було темно, ніхто не міг допомогти. Я не можу сказати більше, думаю, ви мене розумієте».

Стьопа – спортсмен, навчається у тій же школі, що і Даша, у них одна компанія.

За словами хлопця, Даша йому подобалася. Але зустрічатися з нею він не збирався, йому потрібно було інше… Діяв нахабно. В один із днів, зіткнувшись з дівчинкою, безпосередньо заявив: «У тебе хлопців багато, не тільки Ваня. Давай тоді і зі мною? Якщо відмовиш, всім розповім, яка ти».

Шантаж спрацював. Відмовитися або попросити допомоги у рідних Даша не зважилася. Тим більше в родині важка ситуація. У мами дівчинки – рак останньої стадії. Батькові доводиться тягнути на своїх плечах турботу про трьох дітей, він не справляється, глушить горе спиртним.

Незабаром Даша зрозуміла, що вагітна. А далі назвала батьком 10-річного Ваню. Стьопу посадили під домашній арешт. Він, до речі, в усьому зізнався: було, винен. Зараз батьків тягають по різних відомствах: в поліцію, прокуратуру, до слідчих. Справа гримить на всю країну, так що всі на вухах.

Але за словами Даші, секс вона мала й із Іваном.

«Це була його ідея. Але я не заперечувала. Він зачинив двері, залишивши ключ у замку, щоб його мама не змогла їх відкрити», – запевнила вона.

Однак лікарі стверджують, що батьком дитини Іван бути просто не може, бо його сперма не є ще зрілою. Та все ж, усю вагітність хлопчик був поруч зі своєю коханою. Повний текст читай у газеті «ЯСНО». ЗакарпатПост