Жінці сказали, що безплідна, та вона завагітніла, а коли лікарі дізналися, порадили зробити аборт

32-річна жінка, мама трьох дітей, дуже мріяла про ще одного малюка.

У 2007 році вона народила хлопчиків-близнюків, але в одного з них була вада легені, тому він помер через 27 годин після народження. Згодом у неї з чоловіком народилися ще дві доньки, яким зараз  11 і 7 років, пише газета  «ЯСНО».

У травні 2016 року у неї виявили у яєчнику кісту, а під час операції видалили яєчник і пошкодили  ліву маткову трубу. Лікарі сказали, що вона стала безплідною. Тобто відсоток зачаття дитини – лише 1 відсоток, і то навіть через штучне запліднення.

«Навіть після операції у мене були постійні болі в животі, тож мені порадили зробити гістеректомію, тобто видалити матку. Мене розчавили. А я так мріяла, що в нашій родині з’явиться ще одне дитинча, – розповіла Хейлі Беван з  Англії. – Я змирилася, та коли пішла на гістеректомію, лікарі зрозуміли, що я вже два тижні вагітна. Це було диво. Це було в жовтні 2017-го. Коли лікарі зробили мені звичайний тест на вагітність, він виявився позитивним.  Лікарі теж були шоковані і думали, що вагітність позаматкова. Тим більше що в мене були місячні»

На щастя, діагноз не підтвердився, але це було лише початком випробувань. На 16-му тижні вагітності британка знову прийшла на обстеження. Медики неприємно вразили її знову.

«Мені сказали, що у мене близнюки і у них синдром трансфузії. Я вперше про таке чула. Мені пояснили, що  синдром розвивається під час вагітності у однояйцевих близнюків, коли кров у загальній плаценті перетікає непропорційно від одного плоду до іншого. Це призводить до того, що один плід отримує занадто багато крові, що надає навантаження на серцево-судинну систему, в результаті чого може наступити смерть плоду. Інший плід отримує в той же час недостатньо крові, що також може привести до смерті. Тож мені порадили зробити аборт. Я відмовилась», – каже жінка. Близнюки народилися у травні 2018 року шляхом кесаревого розтину.  Вага однієї дівчинки була 1,86 кг, другої – 2,13 кг. Повний текст читай у газеті «ЯСНО». ЗакарпатПост