У вухо хлопця заліз павук. Незабаром вилупилися павученята

Хлопець страждає арахнофобією, тобто панічно боїться павуків. Одного разу з ним трапився неприємний інцидент – у його вухо потрапила павучиха, а незабаром там вилупилися павученята, пише газета  «ЯСНО».

27-річний Ліам Гомес, прибираючи вдома, порушив гніздо павучихи. Вона десь впала, і хлопець не міг її знати. А павучиха тим часом залізла йому у вухо. Та цього він не знав. Але незабаром  відчував запаморочення і неврівноваженість, слабке дряпання в голові. Ліам поклав у вухо оливкову олію і промацав ватною паличкою – та нічого не знайшов, потім ліг спати. Наступного дня він зрозумів, що у вусі точно щось є.

«Я зрозумів, що то павук. Мені хотілося якомога скоріше позбутись його. Було дуже страшно. Я ненавиджу павуків», – сказав він.

Хлопцеві вдалося витягнути павука, але одна нога комахи обірвалася і він її так і не знайшов. Тому коли йому знову гуділо в голові, думав, що то через павучину ногу. Коли терпіти дискомфорт стало неможливо, Гомес пішов до лікаря, і той сказав, що там ціле кубло павученят.  Вухо чоловікові прочистили, павуків витягли, і тепер Ліам стверджує, що щоразу під час прибирання буде носити вушні муфти, щоб така страхітлива ситуація більше не повторилася. Повний текст читай у газеті «ЯСНО». ЗакарпатПост