Чоловік розколов голову касирки молотком, як гарбуз, забрав 25 тисяч і зник

Чоловік без вагань зайшов до офісу фінансової фірми  із молотком у руках. Діяв він рішуче і нахабно, поводився так, що було очевидно:  раніше він там бував. Він упевнено вдарив кілька разів 35-річну касирку молотком по голові, потім пішов до іншої кімнати і швиденько вигріб гроші із сейфу. Відтак із награбованим хутко зник, пише газета  «ЯСНО».

Нещасна жінка, задихаючись і тремтячи від болю, тримаючись за стіни, якось вибралась на вулицю. Вона з останніх сил благала людей про допомогу. Перехожі стовпіли від того, як із її розколотої, як гарбуз, голови, сочилася кров. Люди викликали поліцію та «швидку», але Олена втратила свідомість на порозі офісу. Медики забрали її до лікарні, але невдовзі жінка померла в реанімаційному відділенні.

«У неї був забій мозку важкого ступеня, перелом кісток черепа, набряк головного мозку. Через добу хворої не стало», – каже завідувач нейрохірургічним відділенням Геннадій Стрюк.

Злочинець же забрав із каси 25 тисяч гривень. Поліцейські кілька днів відстежували його, просили про допомогу через Інтернет, публікуючи фото вбивці, взяте із камер спостереження. Проте він був у кепці та масці, тож впізнати його виявилося непросто.

«Ми розробили цілий комплекс оперативно-розшукових заходів, залучивши найдосвідченіших слідчих, оперативників, а також весь особовий склад». – розповідає керівник поліції Іван Вигівський.

Коли ж вдалося вийти на слід ймовірного душогуба, правоохоронці почали копатися у його біографії. Вони зрозуміли: не помилилися. Напад скоїв 33-річний мешканець Кременчука із вищою освітою, офіційною роботою, батько восьмирічного сина та взірцевий сім’янин. Здавалося б, як такий може когось пограбувати та ще й убити! Та є одне «але». Повний текст читай у газеті «ЯСНО». ЗакарпатПост