Син зарізав батька, поклав у тачку, відвіз у город та закопав

Під час сварки 44-річний чоловік наніс декілька ножових поранень своєму батькові. Конфлікт між чоловіками виник через схильність сина до спиртних напоїв. Тіло 72-річного пенсіонера, закопане на городі, пролежало майже тиждень, поки на свята не приїхав провідати батька старший син. Він і повідомив поліцію про злочин, пише газета  «ЯСНО».

Як розповіли правоохоронці, на городі вони відкопали тіло старенького. На ньому були ножові поранення в ділянці серця. Поліцейські запідозрили у вбивстві молодшого сина загиблого, який проживав разом з батьком.

Чоловік плутався у свідченнях і врешті-решт зізнався у скоєнні злочину. Ось що він розповів на суді:

«Між нами з батьком склалися неприязні стосунки, ми майже не спілкувалися. Коли батько напивався, починав мені дорікати, що я не працюю, не маю власного житла. Через це між нами часто виникали сварки. Того дня я зранку поїхав на роботу, а коли увечері повернувся, ліг спати. Раптом двері кімнати відчинилися – і на порозі з’явився батько з сокирою, якою почав замахуватися на мене. Між нами почалася бійка. Я  схопив зі столу ніж та наніс батькові декілька ударів в грудну клітку, від чого він впав на підлогу, а я вийшов на вулицю перекурити. Коли повернувся назад, батько лежав непритомний. Я налякався та вирішив закопати тіло, для чого загорнув його в ковдру, поклав у тачку та вивіз на город біля будинку, де викопав яму та загріб батька». Повний текст читай у газеті «ЯСНО». ЗакарпатПост