Єпископ Мілан передчував свою смерть і помер не від коронавірусу

Владика Мілан Шашік помер від тромбоемболії.

Про це неааписав на своїй сторінці у соцмережі журналіст Віталій Глагола.

“Для нас всіх це дуже болюча несподіванка! Медики говорять, що смерть наступила в результаті хвороби варикозу і тромбів”, – розповідає єпископ-помічник Мукачівської єпархії ГКЦ Ніл Лущак.

«Ці хвороби переслідували нашого єпископа. Вчора вранці йому стало зле, він зробив усі аналізи, пішов у лікарню, там він і залишився, а надвечір у нього відірвався тромб, він помер відразу! Коли він пішов у лікарню, ми нічого не передчували, поставилися спокійно, бо він часто ходив до лікарні, він завжди повертався. Вчора, на жаль, він уже не повернувся до нас.

Вчора, 14 липня Владика Мілан відправляв Службу Божу зі своїм секретарем, архідияконом Миколою, подзвонив мені, щоб я прийшов і уділив йому Таїнство Єлеопомазання. Я дуже здивувався з того прохання, прийшов, бачу він сидить дуже слабенький. Я уділив йому Таїнство і він одразу поїхав у лікарню, за кілька годин Господь вже покликав його.

Думаю, що єпископ Мілан Шашік щось передчував! Ще перед початком пандемії владика Мілан написав заповіт, у якому просить вибачення, якщо когось образив. Просить молитву. Заповіт написаний так, наче він дійсно відчував, що у скорому часі Господь його візьме!” Більше ексклюзивних новин читай у газеті «ЯСНО». ЗакарпатПост