Жінку спалили живцем. За вбивство відсиділи 6 років невинні хлопці

 

Обкладинка свіжого номеру газети «ЯСНО».

Хлопець переписував конспект між парами, як несподівано його скрутили правоохоронці і звинуватили у вбивстві, пише газета «ЯСНО». Після шести років за ґратами В’ячеслав та ще двоє хлопців вимагають чесного розслідування, аби довести свою непричетність до злочину.

Чи можна потрапити до в’язниці лише через те, що на тебе вказали? Хто насправді причетний до трагедії? Це і з’ясовували потерпілі разом з передачею «Говорить Україна».

Олександр Гречушкін переконаний, що його племінника звинувачують у злочинах, до яких він взагалі не причетний.

«17-річного хлопця забрала поліція прямо з училища і сказала: «Ти скоїв злочин!» Він відмовлявся, казав: «Я вперше чую!» Тоді йому почали погрожувати, мовляв, не підпишеш, ми тебе відвеземо до річки, зробимо лунку і втопимо. Ніхто і знати не буде. Зима була суворою. Він зламався. Із СІЗО його випустили 3,5 років тому.  Але на нього досі тиснуть і змушують зізнатись у злочині, який він не скоював», – каже чоловік.

Справу досі не закрито.

А звинувачують В’ячеслава у трьох тяжких злочинах. Перший – викрадення людини, другий – підпал двоповерхової дачі, третій – що у цьому будинку спалили жінку.

Найцікавіше, що з хлопцями, з якими нібито разом В’ячеслав усе це робив, він вперше в житті побачився у суді. Усього звинуватили чотирьох молодиків.

Майже 10 років уже справу із вбивством Ірини не можуть розплутати. Більше половину часу підозрювані провели у слідчому ізоляторі. Повний текст читай у газеті «ЯСНО». ЗакарпатПост