Дівчина схудла на 100 кг. Припинила їсти чіпси та шоколад

23-річна Олександра Осипова здійснила справжній подвиг – схудла на 100 кілограмів. Ще три роки тому вона важила 162 кілограми, носила одяг 64-го розміру і ні в чому собі не відмовляла: шоколадки, тортики, чіпси, газована вода кожен день і багато! – пише газета «ЯСНО».

Купи свіжий номер газети ЯСНО

В принципі, пампушкою дівчина була з самого дитинства, проте одного разу вона встала на ваги і не повірила своїм очам. Потрібно було терміново щось змінювати, адже питання вже стояло не про зовнішність, а про здоров’я.

Тоді Саша твердо вирішила боротися з проблемою, сказала «ні» шкідливим продуктам. І почала регулярно долати по 8-10 кілометрів на день. Так дівчина скинула 30 кілограмів. Але на цьому не зупинилася: записалася у фітнес-зал. Ще через два роки Саша перестала впізнавати себе в дзеркалі: з пухкенької перетворилася на струнку красуню. Сьогодні при зрості 1,72 метра вона важить 64 кілограми – це навіть нижче норми.

Проблеми у Саші почалися в три роки: тоді дівчинку лікували сильними препаратами, від яких стався гормональний збій. У підлітковому віці додалася любов до солодощів і фастфуду. Рідні не зупиняли і самі балували дитину смаколиками. У 15 років дівчина вже важила більше сотні кілограмів. Повний текст читай у газеті «ЯСНО». ЗакарпатПост