Закарпатська заробітчанка народила у Польщі на смітнику

Такого не бачили навіть поліцейські зі стажем. Страшні сцени у варшавському передмісті шокували і випадкових свідків, і лікарів. На смітнику посеред відходів люди побачили жінку з немовлям. Мати дівчинки лежала посеред бруду на землі. Вона загорнула дочку в светр і чекала допомоги. Варшавська міська гвардія доставила обох до лікарні, пише газета «ЯСНО».

Купи свіжий номер газети ЯСНО

Що б там вдома не говорили українські заробітчани про рай у Європі, нерідко вони живуть там у страшних умовах, як і ця жінка. Навряд чи вдома б їх довелося народжувати на вулиці під проливним дощем і посеред купи сміття.

Українці 24 роки, її звати Ірина. Її знайшли о восьмій вечора, усю закривавлену з дитинчам на грудях. Свідки викликали поліцію.

– Коли ми зайшли у намет, де стоять контейнери і відсунули їх, побачили на землі матрац, а на ньому бездомну жінку в куртці, що тримає новонародженого, загорнутого у светр. Малюк мав не перерізану  пуповину. Він народився за десять або більше хвилин до нашого приїзду, – пояснив правоохоронець, що прибув за викликом. – Ми викликали швидку допомогу, перенесли контейнери, щоб рятувальники мали простіший доступ до новоспеченої матері та дитини. Це було дуже сумне видовище. На дівчинці не було одягу, вона не має іграшок та ліжечка. Повний текст читай у газеті «ЯСНО». ЗакарпатПост