Ти – жирна корова! А ти – худа швабра! Як хамлять закарпатці у соцмережах

Мова ворожнечі  переходить усі норми

Купи свіжий номер газети ЯСНО

Як пише на своєму сайті  британська газета «Сан», тираж якої найбільший у світі, Facebook позбирав найбільше у світі злих людей. І  це правда! – пише тгазета «ЯСНО».

Таке враження, що з телефонами у руках або перед моніторами комп’ютерів сидять звірі! Тут зібралася ціла потужна армія хейтерів, тобто людей, які отримують задоволення від приниження, цькування, образи інших. Противно читати коментарі до деяких невинних публікацій. За правдиві тексти авторів називають брехунами, тролями чи ботами (провокаторами, які за підбурювання інших беруть гроші), але в той же час ці ж коментатори поширюють різні вигадки і самі лише те й роблять, що провокують скандали та підбурюють проти когось інших. Ці сварливі та агресивні люди сидять цілими днями у Інтернеті, аби просто іншим псувати настрій. Деколи вони за це примудряються навіть брати гроші, а деколи просто зливають на інших свою некеровану злість через те, що є у житті невдахами… бо ж жодна успішна людина не буде опускатися так низько, щоб займатися такими брудними справами.

Агресія зашкалює. Просто в голові не вкладається, звідки деякі люди беруть такі образливі слова, цькуючи інших. За публікацію фото жінку можуть обізвати коровою, якщо в неї пишні форми, шваброю, якщо вона струнка.

За тексти, що закликають захищати безпритульних собак, живодери скаржаться, пишуть, що автори – придурки, бажають їм бути загризеними псами або роздертими дикими тваринами.

Чому це ніхто не бачить? Жінку, яка написала, що її б’є чоловік і попросила поради, закидали звинуваченнями, що вона неповноцінна, тупа і страшна, писали, що слабо її лупцює, якщо вона про це розповідає іншим. Звісно, людині краще було звернутись до психолога, ніж питати щось у диванних експертів, які нічого не знають, але видають із себе спеціалістів у всіх сферах. Та це вже інше питання.

Взагалі у соцмережах багато хто видає з себе іншу людину, пише під вигаданим ім’ям та використовує для сторінки чужі фотографії. Цього також ніхто не бачить. Є навіть таке, що хтось використовує фото та ім’я іншої реальної людини і пише всякі брудні речі з такої сторінки, щоб скомпрометувати того, хто їй чи йому не подобається. Ми ніколи не знаємо, з ким спілкуємося в Інтернеті, бо жінка може виявитися чоловіком, а чоловік – жінкою. І таких випадків безліч. Повний текст ти можеш прочитати тільки у газеті ЯСНО. Купи газету у кіоску, або передплати на своїй пошті. Індекс 76076. ЗакарпатПост