Як закарпатка, яка раніше не вміла і не любила готувати, стала чудовою ґаздинею

Приготувала чоловікові курку в лимонному соусі  і в нас була шалена ніч кохання

Тепер чоловік її просто носить на руках

Купи свіжий номер газети Домашня кулінарія

Анастасія Юрчак – успішна власниця салону краси. У неї двоє синів – 8 та 6 років, люблячий чоловік.  Раніше родина часто харчувалася у кафе та ресторанах, але під час карантину жінка змушена була сама одягнути халат та зайняти місце перед плитою. Кардинально змінити життя, як запевняє 28-річна жінка, допомогла газета «Домашня кулінарія», пише газета «ЯСНО».

«Готувати я ніколи не любила. Ще коли ми жили з мамою, все було чудово – вона годувала і мене, і чоловіка, і дітей. Я навіть не замислювалась, що вона робить, як чаклує над продуктами. Я завжди була зайнята справами і просто насолоджувалася смаколиками. Та потім ми переїхали із села в Ужгород. Я відкрила салон, чоловік має будівельну компанію. Стояти біля плити мені не хотілося і єдине, що я готувала – це вранці бутерброди на всю родину. Дітям я давала гроші – і вони щось на обід купували собі в місті. Із чоловіком ми десь зустрічалися і йшли в кафе, а на вечерю замовляли щось смачненьке додому. Так тривало роками, ніхто не скаржився. Але потім почався карантин. Перші дні у мене була паніка. Я майже не випускала із рук телефон, про все питала маму, однак у мене все одно виходило щось таке, що навіть наш лабрадор Тимко не дуже хотів їсти. Кіт взагалі втікав із дому від моїх пригощань», – розповідає Анастасія.

Усе закінчилось тим, що чоловік влаштував жінці скандал, мовляв, як таке може бути, щоб вона взагалі не вміла нічого приготувати смачно.

«Ми тиждень майже не розмовляли. Я експериментувала і переводила продукти. Якось не витримала і зателефонувала сусідці – злити душу. Просто хотілося, аби хоч хтось мене пошкодував. Валентині 36 років. Вона старша за мене і більш досвідчена. Сусідка розповіла кілька простих і легких рецептів. Я спробувала  – і в мене вийшло все з першого разу. Із Сергієм ми нарешті помирилися, діти також поїли із задоволенням. Я зателефонувала Валі подякувати, і вона сказала, що всі рецепти вичитала у газеті «Домашня кулінарія». Я пропросила дати почитати хоч деякі останні номери, і Валя із задоволенням мені занесла. Неймовірно, але знайшла там справді багато простих і в той же час вишуканих страв. Це мене надихнуло. Кулінарна магія спрацювала,  Сергій навіть мене хвалити друзям почав», – каже жінка.

Із того часу вона щоразу купує свіжий номер «Домашньої кулінарії», а в її житті почали відбуватися просто неймовірні зміни. Повний текст ти можеш прочитати тільки у газеті ЯСНО. Купи газету у кіоску, або передплати на своїй пошті. Індекс 76076. ЗакарпатПост