Як через Інтернет розбещують закарпатських дітей

Інтернет став загальнодоступним і закарпатці самі купують дітям планшети, телефони, ноутбуки, не підозрюючи, що у віртуальній реальності на них чатує реальна небезпека.

Купи свіжий номер газети ЯСНО

Останнім часом гаджети стали просто необхідними і до цього підштовхуєє держава, адже з переходом через пандемію на дистанційне навчання дитина просто не може вчититсь без Інтернету.

Але чи тільки програмний матеріал цікавив у телефонах юних закарпатців? За даними досліджень, 80 відсотків людей у Інтернеті цікавить тільки секс. Підлітки – не виняток. У такому віці до інтимних питань навпаки – підвищена зацікавленість. Та й батьки показують собою приклад, і самі годинами зависають у соцмережах. Тож якщо мати скаже сину, аби він поставив телефон, він тільки посміхнеться.

Та чи знає мама тієї дитини, що у тому ж Facebook, без якого вона не може розпочати і закінчити день, відбувається постійне розбещення неповнолітніх. Можливо, знає, але не думає, що це матиме стосунок до її сина чи доньки.

Майже немає такої жінки, якій би у приват араби не надсилали свої оголені члени. Та якщо дорослі жінки можуть ігнорувати такі повідомлення, підліток чи маленька дівчинка таким зацікавиться. Лише уявіть реакцію 10-річної дитини, яка помітила між своїми повідомленнями такий сюрприз. Більше того, настирливі чоловіки з країн Сходу роблять дівчатам відеовиклики, показуючи статевий орган, закликаючи їх у відповідь роздягнутися і продемонструвати тіло. Наші хлопці більш стримані у сексуальному плані, але дехто вже почав робити те ж саме, просто у більш культурній і ненав’язливій формі. Чому за таке  Facebook нікого не блокує? Адже як у соцмережі діє система розпізнавання облич, так само можна встановити систему розпізнавання статевих органів. І це можна зробити! Про це заявляють провідні ІТ-компанії США та Європи. Повний текст ти можеш прочитати тільки у газеті ЯСНО. Купи газету у кіоску, або передплати на своїй пошті. Індекс 76076. ЗакарпатПост