Троє хлопців відсиділи за вбивство, якого не робили. Хто винен?

За словами криміналіста Тетяни Незенко, справа дуже сумнівна. Хлопців на відтворення злочину не запрошували, труп ніхто не впізнавав. Усе звинувачення побудовано на словах одного свідка – Люби. У кримінальній справі йдеться взагалі про те, що загинула людина, немає підтвердження, що це саме Ірина, пише газета «ЯСНО».

Купи свіжий номер газети ЯСНО

«У будинку спав ще один чоловік. Він, коли почалася пожежа, вистрибнув з вікна другого поверху і на вулиці побачив лише Ірину. Спитав від неї що трапилось і вона казала: «Ми горимо». Потім зникла. Він знайшов місце, де переночувати і близько 7 ранку повернувся до будинку. Коли прийшов, виявив там рештки тіла. Пожежних ніхто не викликав, – зазначила криміналіст. – Якщо Люба і могла бачити хлопців, то це лише секунду, коли рятувала своє життя, на вулиці було темно і впізнати їх вона  не могла, навіть якщо б вони там були. Коли наступного дня Молнар повернувся, він побачив кістки, він вирішив їх винести і сховати, щоб його не притягнули до відповідальності. При цьому відломився череп. Він сказав, що череп був дуже гарячий і він біг з ним до водойми, щоб його викинути. Я пройшла цей шлях від будинку до водойми і 100 метрів він із гарячим черепом не міг пробігти. Люба ж постійно змінювала свідчення, не менше 7 разів».

Також Тетяни Незенко каже, що місцеві жителі говорять про помсту охоронника Федора.

«Федір досить суворий чоловік, який мав судимість за вбивство і в нього була гарна молода дружина, яка любила чоловіків. Вона приходила у компанію до Любові і мала якісь стосунки із Молнаром. Федір за це її постійно сварив. Тож є така версія, що Вікторія того вечора відпочивала у тій веселій компанії, міг прийти Федір і стріляти у двері. Про це свідчить протокол огляду місця події. Зараз той Молнар відбуває якесь покарання. Жінка охоронця загинула за таємничих обставин. Вона нібито кинулась під поїзд, але місцеві жителі наполягають, що хтось їй допоміг це зробити», – каже вона.

Тим часом стали відомі ще деякі подробиці. Тіло згорілої жінки було знайдено у кріслі, що свідчить про те, що її ніхто не заштовхав у будинок, а вона там вчаділа.

Також на думку криміналіста, у будинку міг виникнути конфлікт за участю любові, Ірини, Молнара і, можливо, Андрія, в результаті яких Ірина могла отримати травми несумісні з життям, а любов або щось приховує, або в неї проблеми з психічним здоров’ям.

Усі троє хлопців пройшли перевірку на поліграфі і він показав, що В’ячеслав та Роман у ніч трагедії там точно не були. Щодо Андрія, то він настільки хвилювався, що його відповіді могли бути не точними. Повний текст ти можеш прочитати тільки у газеті ЯСНО. Купи газету у кіоску, або передплати на своїй пошті. Індекс 76076. ЗакарпатПост