Чому стільки анонімних скаржників, як у Facebook, немає у жодній соціальній мережі

Ваш запис видалено

Купи свіжий номер газети ЯСНО

Як заявила одна британська акторка, стільки анонімних скаржників, як у Facebook, немає у жодній соціальній мережі. При цьому блокування людей відбувається якимось дивним чином. Одного можуть заблокувати за невдало підібране слово у коментарі чотирирічної давнини, а когось не блокують за відверте розплавлювання ворожнечі. Зрозуміти алгоритм важко, пише газета «ЯСНО».

При цьому у соцмережі масово гуляють фейкові (недостовірні) тексти, за зміст яких ніхто не несе відповідальності. Дозволити собі розповсюдження брехливої інформації не може жодна газета, телеканал чи радіо, бо їм за таке можуть присудити високі штрафи. А от за наклепи у Facebook ніхто нікого не посудить. Коли щось… запис можна видалити одним натисканням кнопки. Немає запису – немає відповідальності.

У  той же час незрозуміло чому Facebook може заблокувати людину чи сторінку компанії за правдиву або взагалі нейтральну інформацію. Наприклад, сторінку газети «ЯСНО» заблокували за фото гірських краєвидів. Повний текст ти можеш прочитати тільки у газеті ЯСНО. Купи газету у кіоску, або передплати на своїй пошті. Індекс 76076. ЗакарпатПост