Як американська дружина мало не довела закарпатця до божевільні: усе через сина

Михайло Чикивдя в дитячому віці переїхав із батьками з Закарпаття до США. Там у нього почалося нове життя і він став Майклом Чекевдією.  Вчився добре, став військовим, одружився, але після народження сина у родині почалися конфлікти. Одного дня дружина з сином просто зникли. Два роки згорьований батько шукав свого Річарда. І те, де він весь цей час знаходився, викликало шок навіть у поліцейських, пише газета «ЯСНО».

Купи свіжий номер газети ЯСНО

Повернення додому

Після того як Майкл нарешті повернувся до США після служби за кордоном, він не міг дочекатися, коли зможе обійняти  сина. Але Шеннон відмовилася дозволити чоловікові  побачити його. Вона навіть пішла так далеко, що звернулася  до суду, щоб подати заяву про тримання Майкла під вартою за те, що він прагнув зустрітись із Рікі.

Ще одна домовленість

Майкл не хотів втрачати свого сина. Однак за заявою дружини він мав постати перед судом. Було призначено судове засідання, щоб встановити права відвідування Михайлом  Рікі. Однак Шеннон не з’явився, саме тоді сталося немислиме.

Це не могло  бути правдою

І Шеннон, і Рікі зникли! Майкл збентежився і не міг повірити. Він не мав уявлення, де його син, чи він колись взагалі ще  побачить його знову. Чоловік знав, що слідчі роблять все можливе, щоб знайти зниклих дітей, але деяких із них так і не знайшли ніколи. Михайло боявся, чи хтось не вбив Рікі та Шеннон,  адже це могло бути найстрашнішим із усього, що лише могло трапитись.

Час минув

Два місяці минули у важких роздумах. Та слідство з місця не зрушилося ні на крок. Ніхто не чув і не бачив Шеннон чи Рікі. Тому місцева влада офіційно вказала їх як зниклих безвісти. Майкл почувався дуже зневіреним і безпорадним. Він і гадки не мав, що відбувається з його сином. Повний текст ти можеш прочитати тільки у газеті ЯСНО. Купи газету у кіоску, або передплати на своїй пошті. Індекс 76076. ЗакарпатПост