Рятуючи сина закарпатця, поліцейські натрапивши на таке, чого ще ніколи не бачили

Михайло Чикивдя в дитячому віці переїхав із батьками з Закарпаття до США. Там у нього почалося нове життя і він став Майклом Чекевдією.  Вчився добре, став військовим, одружився, але після народження сина у родині почалися конфлікти. Одного дня дружина з сином просто зникли. Два роки згорьований батько шукав свого Річарда. І те, де він весь цей час знаходився, викликало шок навіть у поліцейських, пише газета «ЯСНО».

Купи свіжий номер газети ЯСНО

Майкл почав думати, що, можливо, теща Діана знала, де знаходяться Шеннон і Рікі, але він нічого не міг довести. Із моменту зникнення хлопчика минуло цілих два роки. Але раптом трапилось дещо таке, на яке вже ніхто й не очікував. Несподівано, в 2009 році, поліція отримала анонімну підказку, яка вела до будинку Діани.

Дивні обставини

Анонімна порада незнайомця обшукати будинок тещі Майкла була дещо дивною, оскільки слідчі раніше обшукували дім Діани і нічого не знайшли. Чому через стільки часу раптом анонім порадив зробити це знову? Що відбувалося?

Що в комоді?

Коли Рікі зник безвісти, слідчі провели обшук в будинку Діани, але не знайшли нічого підозрілого. Та цього разу сліди привели їх до комода, який був розташований у досить незвичному місці. Правоохоронці не могли повірити своїм очам. Вони натрапили на щось таке, чого ще ніколи не бачили.

Де ж ховала мати нещасну дитину цілих два роки? Як поводився Рікі після звільнення? Як відреагували поліцейські на те, що викликало у них справжній шок? Що чекало на Шеннон та Діану після суду? Якою була зустріч хлопчика з батьком? Що найбільше вразило Майкла у історії з викраденням сина? Як склалася доля Річарда після того, що він пережив? Про це – у наступному номері газети «ЯСНО». Повний текст ти можеш прочитати тільки у газеті ЯСНО. Купи газету у кіоску, або передплати на своїй пошті. Індекс 76076. ЗакарпатПост