Чоловік дозволяє 60 тисячам бджіл прикрити лице і каже, що комахи – його найкращі друзі

Індійський пасічник настільки довіряє своїм друзям-комахам, що дозволяє 60 тисячам з них повзати по своєму обличчю, пише газета «ЯСНО».

Купи свіжий номер газети ЯСНО

24-річний хлопець, відомий як Природа, сприймає бджіл як найкращих друзів і каже, що вони не вважають його загрозою.

Природа дозволяє бджолам сидіти на обличчі з семи років. Він також очолює рекорд Гіннесса з тримання голови, повністю покритою бджолами: він становить 4 години, 10 хвилин та 5 секунд.

Навіть досвідчені пасічники можуть зазнати небезпечних алергічних реакцій – але ризик укусів на губах чи повіках не турбує Природу, який каже, що бджоли ніколи йому не зашкодять.

Хлопчина повідомив, що його вперше познайомив з дратівливими істотами батько, який сам є пасічником.

Природа  має брата із бджолиним прізвиськом Нектар. Він розповів, що його перший досвід із комахами відбувся тоді, коли поклав королеву на руку.

«Незабаром рій гудених комах скупчився навколо і вони охопили мою руку та сиділи на ній  протягом 15 хвилин, – наголосив Природа. – Вони були на моїй руці в пошуках королеви і її захисту. Наступного дня я спробував подібний трюк з королевою на голові – і через кілька хвилин вся моя голова та обличчя вкрилися ними. Батько завжди радив мені бути спокійним із бджолами і ставитися до них, як до друзів. Він також наказав зробити глибокий вдих і ніколи не втрачати терпіння і не піддаватися страху. Спочатку це було не так просто, але я ніколи не відчував ніяковілості, відчуття виникали досить дивні. Хоча в цілому не виникло ніяких проблем з обличчям, я міг все бачити, навіть трохи ходив і танцював. З самого першого разу я прив’язався до медоносних бджіл. Ще до того, як дізнався про те, що їхні укуси небезпечні,  встановив з ними особливий зв’язок». Повний текст ти можеш прочитати тільки у газеті ЯСНО. Купи газету у кіоску, або передплати на своїй пошті. Індекс 76076. ЗакарпатПост