Site icon zakarpatpost.net

Які поїзди їдуть в Ужгород і скільки коштує поїздка

User comments

8 фактів від Укрзалізниці про мандрівки в Ужгород.
Купи свіжий номер газети ЯСНО

Дізнайся  найцікавіше!

Поїздів не так уже й багато і ціни на мандрівку до Києва дуже різні! 

Це залежить від багатьох факторів.

Поїхати зі столиці Закарпаття навіть зараз можна не лише до Києва.

На жаль, інша частина Закарпаття досі не має залізничного спорлучення – це Хустський та Тячівський райони. І люди справедливо нарікають, що про них зовсім забули.

Varosh надіслав інформаційний запит Укрзалізниці, аби дізнатися, які поїзди курсують з Ужгорода, за яких умов і скільки це коштує. Також ми запитали про мандрівників, котрі подорожують у період адаптивного карантину.

Наразі сполучення з Ужгородом забезпечують 5 пар поїздів. Вони їздять через Львів, Тернопіль, Хмельницький, Вінницю, Київ, Дніпро, Запоріжжя, Полтаву, Харків, Одесу.

З Ужгорода курсують такі приміські поїзди:

У відповіді на інформаційний запит йдеться, що АТ “Укрзалізниця” ухвалює рішення щодо відновлення курсування пасажирських поїздів – за результатами співпраці з облдержадміністраціями.

Якщо говорити про те, скільки пасажирів прибуло до Ужгорода і відправилося звідси після зняття карантинних обмежень, то середня населеність поїздів у цей період склала в напрямку Ужгорода – 91%, з Ужгорода – 90%. Укрзалізниця надає дані з 1 по 10 липня. За 10 днів липня до Ужгорода прибуло 2078 пасажирів, відправилося – 2218.

Укрзалізниця зазначає, що їздити можна в плацкарті, купе, СВ. Проте в таблиці цін за квитки плацкартний вагон вказаний тільки для поїзда № 108 “Ужгород – Одеса”.

Ціни:

Пільгові категорії громадян і надалі мають право на свою законну знижку.

За яких умов наразі їздять пасажири, зважаючи на адаптивний карантин.

Із послабленням карантину у поїздах дозволено продаж питної води, напоїв, продуктів харчування в індивідуальній упаковці та готових страв, попередньо розфасованих у щільно закриту тару за умови дотримання належних умов зберігання. А ти завжди пам’ятай, що більше цікавих новин ти можеш прочитати тільки у газеті ЯСНО. Купи газету у кіоску, або передплати на своїй пошті. Індекс 76076. ЗакарпатПост

Exit mobile version