13-річна дівчинка народила сина від вітчима. Ґвалтував він її цілих п’ять років

  • Чоловік каже, що опинився у ліжку з падчеркою випадково
  • Про вагітність дитина дізналася, вже коли перебувала на 7-му місяці
  • У хаті проживали під однією стріхою 8 дітей, мати і вітчим

Ще в січні дівчинка на всю країну заявила, що її ґвалтував вітчим. Робив він це тоді, коли матері не було вдома. Софія боялася про це комусь розповідати, мовчала до останнього. Заговорила лише тоді, коли живіт став занадто великим і про все дізналися у школі. Тоді вітчима одразу заарештували, пише газета «ЯСНО».

Купи свіжий номер газети ЯСНО

Найчастіше доводилося задовольняти сексуальні збочення Василя Софії ночами, коли він був п’яним. На подив, сусіди про все знали, кажуть, що спав чоловік із дитиною цілих п’ять років.

У Юлії Василь був другим чоловіком, зловживав алкоголем. Чому вона з ним жила – ніхто не розуміє, адже він був неймовірно жорстоким, агресивним, знущався над усією родиною, особливо над нерідними дітьми.

«Він усіх бив, діти втікали з дому, не могли терпіти наруги», – каже односельчанка Олена.

Юлія запевняє: про те, що Василь фактично жив із її донькою, навіть не підозрювала.

Бабуся Марія наголошує, що Софія – дівчинка не худа, тому її вагітність одразу помітити було важко.

Та якщо односельцям фактично було начхати на знедолену чужу дитину, у школі на ситуацію зреагували справді належно. Шкода тільки, що досить пізно.

Першою звернула увагу на поведінку та зовнішність дитини класна керівниця.

«Софія почала носити вільний одяг, – каже Валентина Ткачук. – Коли відповідала біля дошки. сутулилась і прикривала живіт. Під час обіду мала надмірний апетит»

Але зізнаватись вчителям про вагітність школярка соромилась. Правду, доведена до відчаю, вона написала на папері.

«Ми були приголомшені, – зізнається класна керівниця. – Вона запевнила, що це зробив вітчим, що він ґвалтував її не раз». Повний текст ти можеш прочитати тільки у газеті ЯСНО. Купи газету у кіоску, або передплати на своїй пошті. Індекс 76076. ЗакарпатПост