Закарпатець зґвалтував колегу, бабусю з сусіднього села і подругу сестри

Вперше Максим зґвалтував дівчину у 15 років. Він неймовірно радів, що це йому вдалося зробити, і навіть не тривожився, якщо його покарають, пише газета «ЯСНО».

Купи свіжий номер газети ЯСНО

«Їй було 12 років. Вона була страшненькою, тому я подумав, що її і так ніхто не захоче, тож так хоч спробує, що таке чоловік. Я підстеріг, коли вона поверталась увечері від подруги, затягнув її у ліс і повалив на землю. Було літо, але вже стемніло. Вона спочатку пручалася, кричала, а потім заспокоїлась і підкорилась, бо розуміла, що я сильніший. Я зрозумів, що це мене заводить. Усе тривало може 2-3 хвилини. Але я відчув себе великою людиною. Дівчину звали Оля. Я суворо заборонив їй про все комусь розповідати, казав, що якщо буде розумною, ми почнемо зустрічатись і я покажу їй, що таке любов. Звісно, я не кохав її, але вона закохалася, мовчала, тож секс із нею я мав регулярно протягом майже двох років. Потім мені набридло і захотілося чогось нового», – зізнався чоловік.

На той час Максим уже закінчив школу і влаштувався у місті на завод.

«Якось, повертаючись уночі додому, я побачив перед собою на дорозі струнку жінку років 30. Звісно, мені захотілося її звабити. Хто вона – я й гадки не мав. Була осінь, і я почав її наздоганяти. Вона зрозуміла і пришвидшила темп, але невдовзі послизнулась і впала. Дорога після дощу розмокла. Це було між містом і селом. Я схопив її за плечі і почав штовхати на узбіччя. Ми зійшли з дороги. Я повалив її на землю, розвернув задом, щоб вона менше бачила моє обличчя, і почав ґвалтувати. Жінка пручалася, кричала, але нас ніхто не почув. Коли закінчив, наказав мовчати. Пригрозив, що добре знаю про її походеньки і якщо розповім чоловікові, матиме ще більші проблеми, ніж я. Видно, вона мені повірила, бо проблем у мене не було», – наголосив чоловік.

Відчувши знову безкарність, Максим зовсім посміливішав. Він зґвалтував молоду колегу на роботі, яка також про все не сказала нікому ні слова, якусь стару бабусю з сусіднього села, навіть подругу однієї з сестер у себе вдома. Повний текст ти можеш прочитати тільки у газеті ЯСНО. Купи газету у кіоску, або передплати на своїй пошті. Індекс 76076. ЗакарпатПост