17-річний хлопець цілий рік ґвалтував, змушував цілувати руки і ноги, а потім зарізав 48-річну рідну тітку

  • Раніше хлопець брав жінку в заручники, вимагав викуп у поліції
  • Ударив жінку по голові каменем, а потім більше 20 разів металевим насосом
  • Коли прийшов додому, сказав матері, що забив Надю
Купи свіжий номер газети ЯСНО

Бив каменем та металевим насосом. 17-річний підліток з особливою жорстокістю розправився з рідною 48-річною тіткою! Це сталося серед білого дня, просто в будинку жертви, пише газета «ЯСНО».

Місцеві кажуть, що хлопець напідпитку спочатку ґвалтував жінку, а коли вона почала кричати, вбив її. Та виявляється, до моменту вбивства він протягом цілого року приходив до жінки задовольняти сексуальний потяг.

Днями над вбивцею відбувся суд. Проходив він у закритому режимі. Вирок хлопцю винесли досить суворий – 8 років та 6 місяців позбавлення волі.

У залі суду хлопець заперечував свою причетність до трагедії. Більше того, вигадав власну версію подій тієї ночі.

Мовляв, 3 лютого він дійсно навідувався до неї, однак не о 14 годині, коли констатували смерть, а раніше – о 2-3 ночі. Вони разом вживали алкоголь і займалися сексом, після чого юнак пішов додому. Наголошував на тому, що статевий акт був добровільним. Зазначається, що на момент смерті в крові жінки був критичний рівень алкоголю – 3,91 проміле, який експерти характеризують як алкогольну інтоксикацію.

«Вдома надягнув на палець мамину обручку, яку не зміг самостійно зняти. Намагався зняти шляхом розрізання її маленькою сокирою, проте розрізав четвертий палець на лівій руці, в зв`язку з чим викликав «швидку» і був доставлений до районної лікарні, де рану на пальці зашили», – йдеться у матеріалах справи. Повний текст ти можеш прочитати тільки у газеті ЯСНО. Купи газету у кіоску, або передплати на своїй пошті. Індекс 76076. ЗакарпатПост