Site icon zakarpatpost.net

Українка вигодовує грудьми п’ятирічну доньку та чотирирічного сина

Каже, що перестане це робити лише тоді, коли діти самі попросять

Купи свіжий номер газети ЯСНО

Наталії Кін 38 років. У неї є старший 19-річний син Степан та двоє малих діток.

П’ятирічна донька нещодавно сказала, що більше пити материне молоко не хоче, а чотирирічний син досі смокче її груди із величезним задоволенням, пише газета «ЯСНО».

«Він аж сопить, коли бере сосок у рот, – усміхається жінка. – Йому приємно, і я не маю права позбавити дитину такого задоволення.

Степана, народженого від попереднього шлюбу, Наталія кормила грудьми лише кілька місяців. Від нового 35-річного чоловіка жінка народила двох менших. Адам – ірландець, власник тренажерного залу.

Наталія стверджує, що Степан малим був дуже хворобливим, мав слабкий імунітет, а у малечі –  сталеве здоров’я.

«Для мене грудне вигодовування – це найприродніше у світі. Еллі ніколи в житті не була у лікаря,  ніколи не приймала антибіотиків, Грейс лише раз мав інфекцію грудної клітки.  Я переконана, що материнське молоко зробило їхню імунну систему такою сильною. Коли Степан народився, я мала всього 19 років. У чотири місяці він захворів, і лікар сказав припинити його годувати груддю. Я послухала його. Хлопчик переносив відмову від материнського молока дуже важко, багато плакав. У мене розривалося серце», – з болем пригадує жінка.

Наталія не хотіла, аби та історія повторилася, і вирішила не позбавляти дітей можливості відмовлятися від материнського молока. Повний текст ти можеш прочитати тільки у газеті ЯСНО. Купи газету у кіоску, або передплати на своїй пошті. Індекс 76076. ЗакарпатПост

Exit mobile version