Як дівчина з бідної багатодітної закарпатської родини стала успішною та знайшла кохання свого життя

  • Сила волі та бажання до змін творять чудеса
  • Якщо дійсно хочеш досягти успіху – ти це зможеш
  • Коли не очікуєш – життя тобі підкидує приємні сюрпризи
Купи свіжий номер газети ПОРАДИ

Ірина жила в глухому далекому гірському селі на Рахівщині. Вона була з багатодітної родини і сім’я дуже бідувала. Батько загинув на лісосіці, а мати ніяк не могла дати собі ради з сімома доньками. Хоч Ірина була розумною, добре вчилася, але мови про те, аби вона вступила до університету не могло бути. Уже після дев’ятого класу їй довелося підробляти у сільському магазині продавцем. А зранку до роботи – мала подоїти корову, нагодувати свиней, курей, зварити обід. А увечері – прибрати в хаті, випрати одяг. Дещо допомагали дві молодші сестри, але й вони падали з ніг від стілької роботи. Мати ж після смерті батька геть занепала духом і почала горювати.

Не було грошей на квартиру, винайняла тільки кімнатку

Ірина мріяла вирватися з тієї бідності, із того забитого куточка, але не могла. Вона хотіла багатого чоловіка та власну родину, бо таке життя її зовсім не влаштовувало.

Так минуло цілих п’ять років. На той час сестри також почали працювати, а мати нарешті опанувала себе, перестала жити минулим і почала вести сама господарство. Ірині стало трохи легше. Вона розуміла, що знайти в селі нормального чоловіка ніколи не зможе. Вона завжди гарно малювала, тож мріяла відкрити манікюрний салон.  Звісно, вдома таке заняття не могло принести й копійки прибутку, але вона розраховувала зробити це в Ужгороді.

Накопивши трохи грошенят, дівчина закінчила в Києві курси і переїхала в Ужгород, де почала  облаштовувати нове життя.

У новому місті в неї не було ні житла, ні роботи. Вона й гадки не мала, що робити. І раптом, проходячи повз газетний кіоск, вона побачила газету «Закарпатські оголошення».

Зацікавилась, купила. Пішла у кафе і почала гортати сторінки.

Повний текст ти можеш прочитати тільки у газеті ПОРАДИ. Купи газету у кіоску, або передплати на своїй пошті. Індекс 91145. ЗакарпатПост