Коли молодий закарпатець ґвалтував бабусю, вона молилася

В Україні зґвалтувань стає все більше і більше. Деякі з них вражають жорстокістю, а частина закінчується вбивствами. Однак зґвалтування були і раніше, просто далеко не про всі випадки говорилося публічно. Жертви більше соромились розголосу, ніж тепер. Ґвалтівників усі засуджують, і є за що… але мало хто знає, чому вони такими стали.

Купи свіжий номер газети ЯСНО

Газета «ЯСНО» зустрілася з людиною, яка відсиділа за зґвалтування 12 років. Максим розповів, що змінило його психіку, чому він почав вдаватися до насилля і не шукав у житті справжнього кохання.

Вперше Максим зґвалтував дівчину у 15 років. Він неймовірно радів, що це йому вдалося зробити, і навіть не тривожився, якщо його покарають.

Відчувши знову безкарність, Максим зовсім посміливішав. Він зґвалтував молоду колегу на роботі, яка також про все не сказала нікому ні слова, якусь стару бабусю з сусіднього села, навіть подругу однієї з сестер у себе вдома.

«Щоразу я був п’яним. Тоді ставав ще сміливішим. Не боявся. Я просто вірив, що мені можна все, бо я ж чоловік. Найсмішніше було з бабусею. Я робив свою роботу, а вона молилася… навіть не пручалася зовсім. Коли ж закінчив, перехрестилася і  сказала, що відтепер я проклятий і на мене зійде кара Божа. Тоді мені було 26», – запевнив він. Повний текст ти можеш прочитати тільки у газеті ЯСНО. Купи газету у кіоску, або передплати на своїй пошті. Індекс 76076. ЗакарпатПост