Будні в Ужгородському СІЗО: телефони, столи із вечерею, ірландське віскі, чеське пиво і селфі

Будні ув’язнених на своєму телеграм-каналі проказав журналіст Віталій Глагола. Виявляється, дехто з них зовсіми не бідує.

“Ужгородське СІЗО – рай для затриманих: телефони, столи із вечерею, ірландське віскі, чеське пиво і селфі.

Якщо ви думали, що ті, хто потрапляє в ужгородський слідчий ізолятор – сидять в камерах, сумують і думають про свою погану поведінку – ви помилялись. Ці фото зроблені не десь у квартирі, а у камері затриманих в Ужгороді. Бачите нари позаду?

А головного героя ви впізнали? У центрі Євген Дребітко на прізвисько «Женя Білий». Фігурант справи про наїзд на поліцейського на посту у Нижніх Воротах і вимагання в Ужгороді.

Теоретично – вони вже 5 місяців (із 21 березня) сидять в одиночних камерах, а як на практиці – бачите на фото.

Цікаво, скільки коштує такий комерційний пакет – віскі, коньяк, пиво, вечеря і телефони із інтернетом в Ужгородському СІЗО?”, – йдеться у повідомленні журналіста.

Затримані із 21 березня 2020 року сидять в одиночних камерах. Однак це лише на папері. Журналіст відзначив також, що поки “Денис Малюска заявляє про платні сертифікати у СІЗО – в Ужгородському слідчому ізоляторі керівництво їх давно продає”, йдкться у дописі. А ти завжди пам’ятай, що більше цікавих новин ти можеш прочитати тільки у газеті ЯСНО. Купи газету у кіоску, або передплати на своїй пошті. Індекс 76076. ЗакарпатПост