Закарпатець гвалтував дівчину три години, бо так попросив знайомий

Максимові зараз 67 років. Він ніколи не був одруженим і більшість життя вважав себе викрадачем сексу. Знайти любов він не намагався жодного разу. Не вірив у неї і все. За грати потрапив у 37. Тоді він поклав око на доньку місцевого бізнесмена, пише газета «ЯСНО».

«Дівка була гарною… що й казати. На такій я б навіть одружився, якби не була такою сукою, – пригадує чоловік. – Горда дуже була. Хлопців мала лише багатих, крутила ними, як хотіла. Якось я пив із одним із них у одній компанії. Він зізнався, що вона його кинула, бо знайшла іншого, і розповідав, що мріє, аби її хоч раз хтось провчив, якщо б її хтось зґвалтував, то готовий навіть заплатити. Я одразу погодився. Навіть без грошей, за пляшку горілки. Мені ж не звикати було. Дівка мала років 20. Я стежив за нею близько місяця, вивчав, коли й куди ходить, коли залишається одна, коли вдома немає батьків… Вирішив – на вулиці небезпечно, треба пробратися в будинок. Тієї ночі її батьки були на весіллі. Я дочекався, коли піде її новий кавалер, і заліз у хату через відчинене вікно. Для цього заздалегідь припас драбину. Потрапив прямо до неї в кімнату. Вона мене впізнала. Поводилась грубо, ображала мене, намагалася принизити, обзивала алкашем, недолюдиною, придурком, та мене це ще більше заводило. У кімнаті я відчував чоловічий запах і розумів, що перед цим вона мала секс із тим хлопцем. Було огидно, навіть у якусь мить розхотів її ґвалтувати. Але я ж дав слово! Аби менше вибрикувала, я зв’язав їй руки мотузкою, яку прихопив із собою, а потім приступив до справи.  Робив це усіма можливими шляхами, десь години дві, а може й більше. Вона благала відпустити її, та я розумів, що це мені просто так не мине, тож вирішив насолодитись по-повній», – розповів чоловік.

Уранці Максим втік із села у іншу область, але через тиждень його все одно знайшли і затримали. У СІЗО били, катували, хоч він нічого й не приховував, у всьому зізнався одразу. Повний текст ти можеш прочитати тільки у газеті ЯСНО. Купи газету у кіоску, або передплати на своїй пошті. Індекс 76076. ЗакарпатПост