Чоловік закохався в колегу і зробив те, про що дуже шкодує

Любов до колегині стала нав’язливим бажанням. Але вона була одружена і вже шість років обіцяла розлучитись. Чоловік у відчаї зробив дещо неймовірне і тепер дуже  шкодує про свій вчинок, адже кохана  жінка відвернулась від нього і навіть змінила роботу.

Свою історію розповів газеті «ЯСНО» Роман.

Мені 41. Я п’ять років був у шлюбі, маю двох дітей. Із дружиною розлучились 12 років тому. Це було наше спільне рішення. Ми розійшлися друзями, і я допомагаю їй у вихованні наших доньок, купую їм усе необхідне.  Тоді я часто випивав, Людмилі це набридло. Я  взявся за розум тільки після розлучення, змінив кілька місць роботи, аж поки не став менеджером на одній досить солідній фірмі. Я добре заробляю і можу собі дозволити купити все, що забажаю.

Шість років тому до нас прийшла на роботу Ірина. Вона –                                                                           бухгалтер. Дуже вродлива, мила і розумна жінка. У неї були проблеми з чоловіком і ми часто просто розмовляли. Вона плакала в мене на плечі і говорила: «Якби не сини, я б давно розлучилась. Я не знаю, як сказати дітям, що їх батько – деспот». Віктор постійно зраджував дружину і бив її. Вона терпіла, казала, що живе з ним лише заради синів. Ми зблизились, а одного разу після чергового скандалу з чоловіком Ірина відвезла дітей до матері,  сама ж залишилась спати в мене. Це була найкраща ніч у моєму житті. Нам було дуже добре разом. Такої жінки в мене не було ніколи. Із того часу ми почали таємно зустрічатися.

Нам було добре вдвох, здається, ми навіть думки одне одного читали і вгадували бажання. Іра весь час обіцяла, що піде від Віктора, але потім плакала і благала ще трохи зачекати. І так тривало цілих шість років. Одного разу я не витримав. Сказав їй: «Або ти кидаєш його, або я – тебе». Вона обіцяла розлучитися, розповісти чоловікові про все. Я був щасливим, сподівався, що відтепер будемо завжди разом. То була п’ятниця, а у неділю я пішов із друзями у кафе і побачив там Ірину. Вони сиділи з Віктором за столиком і вони щебетали, наче закохана пара. Я демонстративно пройшовся по залу – так, щоб вона мене побачила. А потім пішов геть. Я зрозумів, що вона з ним так і не поговорила. Повний текст ти можеш прочитати тільки у газеті ЯСНО. Купи газету у кіоску, або передплати на своїй пошті. Індекс 76076. ЗакарпатПост